Alkuvuodesta sesongissa oleva greippi on sangen terveellinen, mutta osan mielestä hieman liian kitkerä tai hapan. Makeutta lisätäkseen hedelmän päälle ei kannata lisätä kuitenkaan sokeria.
Oletko lukenut greipin lukuisista terveysvaikutuksista, mutta et saa syötyä sellaista ilman, että joudut vääntelemään naamaasi? Harva arvostaa greipin kirpeyttä sellaisenaan, mutta yksinkertaisella keinolla siitä saa helpommin nautittavaa.
Greippiä voi hyödyntää myös ruoanlaitossa, mikä poistaa hieman hedelmän kitkeryyttä.
Lue myös: Kuusi yllättävää ruokaa, joita herkkävatsaisen kannattaa välttää
Maut tasapainoon
Salainen ainesosa greipin makeuttamiseen on suola, kertoo The Kitchn. Suola saa greipin maistumaan vähemmän happamalta ja tekee siitä myös makeampaa. Toki myös sokerilla saa greipin maistumaan makeammalta, mutta sokeri oikeastaan peittää maut, kun suola taas tasapainottaa makuja.
