0:37

Tuttu ainesosa taikoo hedelmistä herkullisempia kuin koskaan ennen – ja ilman ylimääräisiä kaloreita!

Unohda kermavaahto ja sokeri! Lisäämällä hedelmien joukkoon aavistuksen suolaa, muutat terveellisen välipalan entistäkin maistuvammaksi herkuksi. 

VIDEO: Katso videolta, kuinka kiivin kuoriminen käy kätevästi ilman turhaa sotkua. 

Itse tehty hedelmäsalaatti sopii makunsa ja terveelllisyytensä puolesta erinomaisesti niin aamupalalle, jälkiruoaksi kuin välipalaksi.

Vaikka kypsien raaka-aineiden valitseminen on tärkeää, maistuvan hedelmäsalaatin salaisuus ei välttämättä piilee kaupan hedelmäosastolla, vaan kotikeittiössäsi.

Aavistus suolaa korostaa hedelmien makeutta

Monien yllätykseksi lähes joka kodista löytyvä suola saattaa olla herkullisen hedelmäsalaatin salaisuus. 

TheKitchn-sivuston mukaan suola vapauttaa molekyylejä, jotka tuovat ruoan aromit paremmin esille. Hedelmäsalaattiin lisätty suola siis korostaa hedelmien omaa makeutta, ja tekee kevyestä jälkiruoasta maistuvamman. 

Tämä ei suinkaan tarkoita, että sinun tulisi lisätä suolaa lusikkakaupalla, pieni ripaus riittää. Suolaa on sipovasti silloin, kun se ei itsessään maistu hedelmien seassa.

Lähde: TheKitchn

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja