Amerikkalaisketjulta kova veto – kiitos hoitoalalla työskenteleville: Ilmaisia donitseja koronakriisin ajaksi

donitsit krispy kreme
Shutterstock

Amerikkalainen donitsiketju on luvannut lahjoittaa donitseja ilmaiseksi kaikille koronaa vastaan taisteleville hoitoalan työntekijöille Yhdysvalloissa, uutisoi Independent.

Donitsiketju Krispy Kreme ilmoitti sunnuntaina tukevansa hoitoalan työntekijöitä koronavirustaistelussa ja antavansa alan ihmisille ilmaiseksi donitseja toukokuun loppuun saakka. Amerikkalaisyhtiön mukaan kuka tahansa hoitoalalla työskentelevä voi autokaistan kautta noutaa itselleen 12 kappaleen rasian donitseja.

– Aja autokaistalle, kerro mitä tarvitset ja näytä henkilökuntakorttiasi. Siinä kaikki. Nappaa mukaan ilmainen tusina matkalla töihin itsellesi ja työkavereillesi tai ehkä kotimatkalla perheellesi pitkän työvuoron jälkeen, ketju tiedotti.

Myös Starbucks mukana kiittämässä kriittisiä aloja

Ketju antaa donitseja myös kaupan päälle kaikille ihmisille lauantaisin. Ilmaisen tusinan saa, jos ostaa ensin itse yhden tusinan. Donitsiyrityksen mukaan tarkoituksena on jakaa iloa naapureille, koska eristäytyminen ei tarkoita sitä, ettemmekö voisi olla mukavia.

Krispy Kreme ei suinkaan ole ainut yhtiö, joka on jollain tapaa huomioinut tässä poikkeustilanteessa juurikin kullanarvoiset hoitoalan työntekijät. Kansainvälinen kahvilaketju Starbucks tiedotti jo aiemmin antavansa kahvia ilmaiseksi hoitoalan henkilökunnalle sekä poliiseille ja palomiehille Yhdysvalloissa. Moni Starbucks-kahvila on kuitenkin joutunut sulkemaan ovensa koronaan liittyvien rajoituksien vuoksi, joten kahvia saa ainoastaan nettikaupan tai autokaistan kautta.

Lähde: Independent

***

0:52

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja