Ravintola myi parinkympin "artesaanipizzoja" – roskiksesta löytyi supermarketin kahden euron pakastepizzojen laatikoita

0:33 Tuunaa eväsherkku pakastepizzasta

Amerikkalaisravintolaa epäillään erikoisesta pizzahuijauksesta, raportoi muun muassa Business Insider

Videolla: Näin tuunaat pakastepizzan!

Etelä-Carolinan Charlestonissa sijaitsevaa Coquin-ravintolaa syytetään röyhkeästä pizzahuijauksesta. On nimittäin käynyt ilmi, että ravintola on ilmeisesti myynyt asiakkaille muutaman dollarin pakastepizzoja 20 dollarin artesaanipizzoina.

Ravintola Coquin avasi Business Insider -uutissivuston mukaan ovensa alun perin syksyllä 2019. Kuten monet muutkin ravintolat maailmanlaajuisesti, myös Coquin on joutunut nyt koronavirusepidempiassa nojaamaan kotiinkuljetus- ja take away -palveluihin. Ravintolan omistaja Chip Grimalda ei ole vielä joutunut lomauttamaan henkilökuntaansa, mutta ravintolassa on jouduttu keksimään vaihtoehtoisia toimintatapoja. Niinpä Coquinissa ryhdyttiin myymään pizzaa. 

Post & Courier -lehti sai kuitenkin vihiä, että ravintola ei toimi täysin puhtaat jauhot pussissa. Ravintolan työntekijät vihjasivat lehden toimitukselle, että myytävät pizzat ovat jotain muuta kuin 20 dollarin arvoista artesaanipizzaa. Niinpä Post & Courier -lehden toimittaja päätti seurata ravintoloitsija Grimaldaa. Toimittaja löysi ravintolan roskiksesta kasan Costco-kaupan pakastepizzojen laatikoita. Kun Grimaldalta kysyttiin asiaa, hän kiisti kaiken

– En tiedä mistä puhut. Pizzat eivät todellakaan ole Costcosta, ja se on kaikki, mitä minulla on sanottavana tähän asiaan, Grimalda kommentoi. 

Ravintola on myynyt arviolta 20 pizzaa päivässä, joten mistään suurista bisnesvoitoista ei ole kyse. Joka tapauksessa, Grimaldan epäillään nyt myyvän pakastepizzaa 700 prosentin voitolla. 


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja