Mainos

Zyskowicz Stubbin valinnasta: Jos aina olisi menty oikealle, niin olisi kierretty maapallo

Kokoomuksen konkarikansanedustaja Ben Zyskowicz otti kantaa Alexander Stubbin valintaan puolueen puheenjohtajaksi MTV:n Seitsemän uutisissa.

Stubbin on monesta suusta arvioitu vievän kokoomusta enemmän oikealle. Perussuomalaisten Timo Soini kommentoi lauantaina  tuoretta valintaa ”vääräksi tieksi.”

– Vuosikymmenten varrella aina, kun kokoomus on tehnyt uuden henkilövalinnan tai ottanut uuden poliittisen kannan, niin kilpailijat ja media ovat todenneet, että kokoomus meni oikealle. Jos tämä olisi totta, olisimme kiertäneet koko maapallon, Zyskowicz sanoi MTV:n haastattelussa. 

Tulevista minihallitusneuvotteluista on povattu haastavia, sillä SPD:n puheenjohtajan Antti Rinteen ja Stubbin linjaa on arvioitu vaikeaksi yhdistää. 

– Minihallitusneuvottelut ovat vakava paikka. Uuden hallituksen tehtävänä on hoitaa ensi vaaleihin saakka maan taloutta niin, että pystyttäisiin viemään tärkeät päätökset valtiontalouden tasapainottamisesta eteenpäin ja pystyttäisiin löytämään uusia keinoja talouden kasvun vauhdittamiseksi, Zyskowicz kommentoi 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.