Mainos

Zyskowicz puolustaa Wallinia: Ministeri saa käyttää kovaa kieltä

Kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok.) puolustaa puolustusministeri Stefan Wallinia (r.) tämän kiistassa perussuomalaisten kanssa.

Zyskowicz sanoi eduskunnan keskustelussa, että myös ministerit saavat arvostella kovin sanoin kansanedustajien toimia, kuten kansanedustajat saavat arvostella ministereitä.

Kansanedustaja Pentti Oinonen (ps.) on syyttänyt Wallinia uhkailusta. Oinosen mukaan ministeri on uhannut vastatoimilla, elleivät he lopeta tämän arvostelemista varuskuntakiistassa.

Oinonen on väittänyt, että ruotsinkielinen ministeri suosi omaa kieliryhmäänsä, kun Dragsvikin ruotsinkielinen varuskunta ei joutunut lakkautettavien listalle.

Zyskowicz ihmetteli, mitä Oinosen kertoma uhkailu voisi käytännössä tarkoittaa.

– En tiedä, onko Wallin sitten sanonut, että jos ette lopeta valheiden levittämistä minusta, niin minä rupean levittämään teistä totuuksia, Zyskowicz heitti.

Oinonen tyytyi vastaamaan toivomuksella, että oikeuskanslerille annettaisiin rauha tutkia asiaa. Oinonen on halunnut selvittää, oliko Wallin Dragsvikin varuskunnan taustayhdistyksen jäsenenä jäävi käsittelemään asiaa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.