Mainos

Zeppeliini saa vihdoin jatkaa matkaansa kohti Japania

Helsingin Malmille kuukaudeksi jämähtänyt Zeppeliini on saanut luvan jatkaa matkaansa kohti Japania. Lentomatka viivästyi, koska Venäjän viranomaiset eivät myöntäneet alukselle lentolupia.

Zeppeliinin on tarkoitus matkustaa Venäjän kautta Japaniin muutaman päivän kuluttua. Alus ja miehistö odottelevat lähtöä Helsingissä, Malmin lentoasemalla.

Japanilaiset miehistön jäsenet ovat majailleet Helsingissä jo kuukauden päivät

Venäjän viranomaisilta ei heinäkuussa lentolupaa herunut eli miehistöllä oli edessä kuukauden pituinen loma Suomen suvessa.

- Kyllä, olemme käyneet maisemaristeilyillä ja se on ollut hauskaa. Suomi on todella kaunis maa, lentokapteeni Fumio Omori kertoo.

Miehistö todella ansaitsi loman, sillä muutaman päivän kuluttua on edessä raskas, yli kuukauden pituinen lento takaisin Japaniin. Zeppeliini jatkaa matkaansa Pietariin ja sieltä Siperian kautta kotimaahansa. Edessä on 10 000 kilometrin taival.

Saksan, Englannin ja Tanskan kautta Suomeen tullut zeppeliini saa jatkaa matkaansa muutaman päivän kuluttua. Suomessa kymmenettuhannet ihmiset ovat käyneet ihailemassa harvinaista näkyä.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 20.08.2004)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.