Yllättäen eronnut Tony Montana avautuu rankasta avioeroprosessistaan: "On se todella outoa ja surullista"

2:15
Parisuhdekouluttaja kertoo, mitkä syyt ajavat avioeroihin ja miten eron voisi välttää.

Tony Montana ja Sarianne Reinikkala erosivat viime kesänä.

Useat mediat uutisoivat elokuussa muusikko Tony Montanan ja yrittäjä Sarianne Reinikkalan erosta. Tilanteen sisäistäminen on ollut Montanalle kova paikka, sillä muusikko ajatteli löytäneensä loppuelämän rakkauden.

– Sinkkuna ollaan ja opetellaan elämistä yksin. Eihän tämä helppoa ole. Todella outoa ja surullista, Tony Montana myöntää Vida-aamiaistapahtumassa MTV Uutisille.

Montana ei ole sanojensa mukaan kuitenkaan heittänyt täysin kirvestä kaivoon.

– Löydän itseni pohtimasta miksi näin kävi ja eikö tilanteelle olisi mitään tehtävissä. Harkinta-aika on vielä voimassa, joten kaikki on sinänsä mahdollista, hän pohtii.

Jos tilanteesta on mahdollista löytää jotain positiivista, on se vuodenaika.

– Ehkä ero on parempi tapahtua kesällä kuin loppusyksystä, kun on muutenkin hieman pimeää ja synkkää.

Eron myötä heräsi myös ajatus loppuelämän näkymistä. 

– En ole enää poikanen, joten kyllä tässä miettii myös loppuelämää. Kyllä sellaisia asioita huomaa pohtivansa, vaikka kuinka yrittäisi vakuutella itseään miettimään muuta. Ei sille voi mitään, tänä vuonna 60 vuotta täyttänyt Montana kertoo.

Musiikki on kuitenkin aina läsnä. Kun muusikon arkea ruvetaan listaamaan tarkemmin, näyttää kalenteri yllättäen jopa melkoisen täydeltä.

– Musiikki on juttuni ja pystyn itseni sillä elättämään. Sävellän monipuolisesti uusia lauluja ja teen singlejä ensi vuoden puolella. Sen lisäksi olen harrastanut aika paljon kaikenlaista. Olen myös ilmoittautunut ryhmäliikuntantunneillekin, hän paljastaa.

Montana voitti vuonna 1979 Suosikki-lehden järjestämän Rock-kuningas-kilpailun Johnny & The Dodgers -yhtyeen laulajana. Myös palomiehenä työskennellyt Montana voitti Ykköstähti-laulukilpailun vuonna 1993.

Montana oli naimisissa ex-missi Merja Varvikon kanssa, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2005. Ex-parilla on neljä yhteistä lasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja