Kirsi Ylijoen ja Eicca Toppisen avioliitto päättyi 23 vuoden jälkeen – näin Ylijoki kommentoi eron syitä Me Naisille

Näyttelijä Kirsi Ylijoki avaa Me Naiset -lehden haastattelussa avioeronsa syitä.

Apocalyptica-yhtyeen sellisti Eicca Toppinen ja hänen näyttelijäpuolisonsa Kirsi Ylijoki ilmoittivat maaliskuussa sosiaalisessa mediassa eroavansa 23 vuoden avioliiton jälkeen.

Helsingin käräjäoikeuden vahvistettiin tuolloin MTV Uutisille, että pariskunta jätti avioerohakemuksen yhdessä 17. maaliskuuta.

Nyt Ylijoki kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa syistä vaikean päätöksen taustalla. Näyttelijä kertoo, että aviomiestä ympäri maailmaan vienyt keikkailuelämä on vaatinut paljon järjestelyjä perheeltä.

Toppisella ja Ylijoella on kaksi yhteistä lasta, Eelis ja Ilmari, joista Ilmari asuu yhä kotona.

– Nyt, kun lapset ovat aikuistuneet, olen alkanut ajatella, voisiko tässä kohtaa olla minun aikani toteuttaa omia juttujani. Tehdä elämästäni entistä rennompaa, keskittyä asioihin, jotka tuovat minulle rauhaa ja tasapainoa, Kirsi puntaroi Me Naisille.

Kuten aiemmin sosiaalisessa mediassa, hän korostaa myös tuoreessa haastattelussa olevansa kiitollinen yhteisestä, upeasta taipaleesta Toppisen kanssa.

– Mutta parisuhteen ylläpito sellaisessa tulevaisuudenkuvassa, jossa toinen olisi Suomessa vieläkin vähemmän kuin tähän asti, olisi oikeastaan mahdottomuus.

Pari kertoi jo maaliskuussa, että päätös erosta oli kypsynyt jo viime vuoden lopulla.

– Maailman mullistuessa ihmeellisellä vauhdilla on meidän elämässä ollut hidas ja syvällinen prosessi, jonka myötä olemme viime vuoden lopulla päättäneet erota. Päätös on syntynyt erittäin hyvässä ja lämpimässä yhteisymmärryksessä näiden syvien pohdintojen tuloksena. Nyt kun olemme rauhassa tunnustelleet elämäämme päätöksemme kanssa, on aika kertoa siitä teillekin, pariskunta muotoili.

Lue myös:

    Uusimmat