Radiojuontaja Esko Eerikäinen tunnustaa: "Olen vähän pelkuri hyppäämään suhteeseen"

8:30
Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen kertoo miehiin kohdistuvista ulkonäköpaineista MTV Uutiset Livessä!

Radiojuontaja Esko Eerikäinen on seurannut sivusta ex-vaimonsa Martina Aitolehden ympärillä käynyttä kohua. Sinkkumies paljastaa MTV Uutisille käyneensä myös treffeillä, vaikka takaraivossa kummitteleekin muistot avioerosta.

Kevään yksi suurimmista parisuhdekohuista on ollut mediapersoonana ja yrittäjänä tunnetuksi tulleen Marttina Aitolehden  ja kiinteistövälittäjä Stefan Thermanin ero. 

Radiojuontaja Esko Eerikäinen sanoo ymmärtävänsä, mitä hänen ex-vaimonsa on joutunut käymään läpi.

– Martina on kuitenkin lopulta herkkä ihminen, joten varmasti tuo on ollut rankkaa, Eerikäinen toteaa.

Hän on osoittanut tukeaan Aitolehdelle kevään aikana sosiaalisessa mediassa, minkä myös seuraajat ovat huomioineet.

– Tietenkin autan häntä ja tsemppaan. Jos lapseni äitini voi huonosti, niin se vaikuttaa myös lapseeni, Eerikäinen sanoo.

Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, 10-vuotias Victoria-tytär.

Julkisuudessa spekuloidaankin usein, onko pariskunta palaamassa yhteen. Eerikäinen ihmetteleekin tasaisin väliajoin tulevia kommentteja siitä, janottaako vanha suola.

– Martinan ja minun parisuhdejuna meni jo 11 vuotta sitten. Kun koen surua, käsittelen sitä hetken ja jatkan sitten eteenpäin, Eerikäinen kommentoi huhupuheita.

Sinkkumarkkinoilla riittää kysyntää

Eerikäinen keskittyy tällä hetkellä työhönsä Radio Novan aamujuontajana. Samalla hän valmistautuu Scandinavian Hunks -miestanssiryhmän juhlakiertueeseen, joka siirtyi ensi kevääseen koronavirustilanteen vuoksi.

– Rutiinit ovat minulle tärkeitä. Viihdyn hyvin yksin, mutta kaipaan toki ihmistä rinnalleni.

– Kaikkien näiden kohujen ja erojen jälkeen haluan pitää kotini rauhallisena tyttäreni ja itseni vuoksi, radiojuontaja tuumaa.

Sinkkumarkkinoilla oleva mies sanoo naisten lähestyvän häntä sosiaalisen median kautta. Toistaiseksi sitä oikeaa ei ole tullut vastaan.

– Olen vähän pelkuri hyppäämään suhteeseen. Pelkään, että minuun sattuu liikaa, jos tulee ero. Olin pitkään rikki Martinan ja minun avioeron jälkeen, Eerikäinen pohtii.

Vaikka radiojuontaja on käynyt alkukesästä muutamilla treffeillä, ihan kaikkiin treffipyyntöihin hän ei ole suostunut.

– Olin todella otettu, että eräs naisseuraaja pyysi minua somessa kahville, mutta hän vaikutti liian fanilta, Eerikäinen muistelee.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja