Mainos

Williamin ja Katen rakkaustarina MTV3-kanavalla

Iso-Britannia juhlii ensi vuonna kuninkaallisia häitä, kun prinssi William ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Kate Middleton saavat toisensa.

Runsas viikko sitten kihlauksensa julkistanut pari vihitään Westminster Abbeyn katedraalissa huhtikuun lopussa.

MTV3 esittää ensi viikolla tuoreen dokumenttiohjelman William ja Kate: kuninkaallinen rakkaustarina, joka valottaa hyvin yksityisenä pidetyn suhteen taustoja.

Brittidokumentissa kerrataan pitkän suhteen ylä- ja alamäet. Ohjelma sisältää myös Williamin ja Katen kihlausilmoituksen sekä pariskunnan tuoreet kommentit. Lisäksi nähdään ainutlaatuista kuvamateriaalia molempien lapsuudesta ja nuoruudesta.

Dokumentissa haastatellut asiantuntijat arvioivat ennakolta kuninkaallisten häiden vaikutuksia kansakuntaan ja pohtivat Katen todennäköisiä hääpuku- ja koruvalintoja.

Muistoesineet virtaavat markkinoille Britanniassa

Suuriin kuninkaallisiin merkkipäiviin liittyy Britanniassa valtavat muistoesineiden markkinat. Tällä kertaa mukit, lautaset, pöytäliinat - mitä merkillisimmät esineet - koristellaan Williamin ja Katen kuvilla.

Liverpoolilainen Prince William -keramiikkapaja on saanut ensimmäiset häämukit ulos tuotantolinjaltaan. Paja ei liity mitenkään prinssisulhaseen, vaan on saanut nimensä ensimmäisestä osoitteestaan 70 vuotta sitten.

- Muki on ollut muuten valmiina jo viime kesäkuusta lähtien, olemme vain odottaneet virallista ilmoitusta ja virallista kuvaa, kertoo keramiikkapajan johtaja Peter Sanders.

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.