"Vuosikausia lapsettomuudesta kärsineet homeopatialla raskaaksi parissa kuukaudessa"

Lääkäri ja homeopaatti Liisa Sulkakoski kertoo saaneensa homeopatian avulla raskaaksi monet vuosia lapsettomuudesta kärsineet.

Liisa Sulkakoski uskoo, että hän voisi kilpailla lapsettomuusklinikoiden kanssa.

– Luokseni tulee jatkuvasti potilaita lapsettomuuden takia. Näille ihmisille on tehty vuosien ajan monia inseminaatioita ja alkionsiirtoja. Heidän jo ennestään pielessä ollutta hormonituotantoaan on manipuloitu raskailla hoidoilla vielä enemmän pieleen. Eihän siitä lapsia synny, Sulkakoski sanoo.

Sulkakoski väittää, että sen sijaan homeopaattisilla lääkkeillä hormonitoimintaa tasapainottamalla hän on auttanut monet raskauden alkuun.

– Kerran vastaanotolleni tuli lähes nelikymppinen nainen, jonka kauheat vaihdevuosivaivat olivat alkaneet jo hieman kolmenkympin jälkeen. Hänelle oli kerrottu, ettei hän voisi ikinä saada lapsia. Minulta hän toivoi homeopaattisia lääkkeitä hikoilupuuskia helpottamaan.

Niitä hän sai. Ja vähän muutakin.

– Muutaman viikon päästä nainen palasi luokseni hyvin oudon näköisenä. Kysyin, eivätkö lääkkeet olleet auttaneet. "Tavallaan", hän sanoi – nainen oli tullut raskaaksi, Sulkakoski kertoo.

"Tuloksia kuukaudessa–kahdessa"

Eräällä Sulkakosken vastaanotolla käyneellä, niin ikään lapsettomuudesta kärsineellä naisella ei ollut koskaan ollut kuukautisia.

– Lääkäreiden määräämillä hormoneilla niitä oli saatu vähän näyttäytymään, mutta silti hyvin huonosti. Nainen yritti lasta miehensä kanssa kolme vuotta tuloksetta.

Lopulta hän meni Sulkakosken hoidettavaksi.

– Nyt naisella on kaksi lasta, molemmat homeopatian avulla saatuja, Sulkakoski sanoo.

– Ihmiset ovat tietysti aivan pyörryksissä näistä tuloksista. Onhan se ihmeellistä, että kun raskautta on ensin yritetty monta vuotta perinteisin lääketieteellisin menetelmin, kuukauden–kahden homeopaattisten hoitojen jälkeen lapsi saadaankin heti.

Studio55.fi/Piia Simola

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja