Mainos

Vuodenvaihde harmaa, Lappiin lumipyry

Vuodenvaihteessa sää on laajalti pilvistä ja sateista.

Ajokeli on tänään uudenvuodenaattona huono maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Etelä-Lapissa lumi- ja räntäsateiden takia.

– Uudenvuodenaattoiltana lunta pyryttää monin paikoin Lapissa, etelämpänä tulee vettä ja räntää. Poutaisin ja selkein aattoilta näyttäisi olevan Varsinais-Suomessa ja Inarin ja Utsjoen kunnissa. Muutoin koko maassa on tuulista, erityisesti rannikoilla, toteaa MTV Uutisten meteorologi Markus Mäntykannas.

Lämpötila pysyy Etelä- ja Keski-Suomessa plussan puolella läpi illan ja yön, etelässä on jopa viisi lämpöastetta. Pohjoisessa on pikkupakkasta.

Uudenvuodenpäivä on harmaa ja pilvinen koko maassa, pohjoisessa voi paikoin tulla vielä lunta ja etelämpänä tihuttaa vettä. Jos sää selkenee Itä- ja Pohjois-Lapissa, pakkasta voi olla 15 astetta. Muutoin pohjoisessa on enimmäkseen noin viisi pakkasastetta, maan etelä- ja keskiosassa sekä Perämeren rannikkoalueella on lämpöasteita.

Torstaina sää kylmenee vähän. Lämpötila jää monin paikoin etelässäkin hieman pakkasen puolelle, länsirannikolla on lämpöasteita. Lapin yli liikkuu lumisateita.

Vuodenvaihteen paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolla. Sadetutka näyttää myös sateen ennustetun olomuodon.

Katso lähipäivien alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.