Vuoden urheilijaksi valittu Minna Kauppi pahoittelee blogikirjoitustaan

Suunnistaja Minna Kaupin kotisivuilleen ironiseen sävyyn kirjoittama blogi on herättänyt keskustelua.

Kauppi kirjoitti viime perjantaina blogissaan varsin ironiseen sävyyn Vuoden urheilijan valinnasta.

– Toimittajat on taas vetänyt vuoden urheilijan hatustaan ja arpaonni ei luultavasti tälläkään kertaa osu meikäläisen kohdalle, kun jostain syystä niitä lipukkeita annetaan paljon vähemmän tälläsille suunnistajille. Tänä vuonna muissa lajeissa porukka kuitenkin ryssi sen verran pahasti, että jopa köykäsellä MM-kultsilla saattaa ratsastaa parrasvaloissa, Kauppi kirjoitti.

Suunnistaja valittiin kuitenkin maanantaina järjestetyssä Suomen Urheilugaalassa Vuoden urheilijaksi. Nyt Kauppi kuitenkin pahoittelee edellistä blogikirjoitustaan.

– Pahoittelen sitä, että puutteellisen ironian hallinnan vuoksi jotkut ovat saaneet väärän käsityksen siitä, mitä edellisellä blogillani hain.

Kaupin mukaan hän halusi nostaa esille niitä stereotypioita ja ongelmia, joita tällaisissa valintatilanteissa tulee. Suomen Urheilugaalaa Kauppi pitää joka tapauksessa hienona ja juhlallisena tapahtuma.

– Enkä surkealla blogimöläytykselläni halua laskea tapahtuman arvoa. Olen todella ylpeä, että suunnistus sai vihdoin näin suuren tunnustuksen, vaikka totisesti olen myös yllättynyt. Valitettavasti iloani laskee se, että huomaan tehneeni virheen kirjoitukseni suhteen. Sitä vaan joskus ajattelee olevansa muka hauska, eikä mieti sitä, että joku voikin ymmärtää lukemansa ihan toisella tavalla.

Kauppi kirjoittaa, että hänellä on tapahtuneesta paha mieli.

– Tällä hetkellä minulla ei ole Vuoden urheilija -olo. Minulla on paha mieli, koska minäkin olen vain ihminen ja vieläpä välillä vähän hölmö sellainen, enkä tietenkään halunnut aiheuttaa mielipahaa kenellekään.

Minna Kaupin kotisivut

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja