Voiko mies huomata, että nainen teeskentelee orgasmin? Raati paljastaa: "Kertaakaan ei ole kumppani huomannut..."

Kolme seksiasentoa yhdyntäorgasmiin 0:31
Katso myös: Oletko testannut? Kolme seksiasentoa yhdyntäorgasmiin.

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Onko yleistä, että nainen esittää saavansa orgasmin? Voiko mies huomata eron aidon ja esitetyn välillä? Onko mies kommentoinut, tai mies, oletko epäillyt asiaa?" kysyy nimimerkki Joskus tähän syyllistynyt nainen 40v.

Näin raati vastasi

"En lähtökohtaisesti tajua, miksi esittää orgasmia? Itseään ampuu vaan polveen. Opeta, neuvo, ohjaa, rakasta. Kun taidon oppii, orgasmi lähtee niin, että kontrolli katoaa. Lantionpohjalihakset saavat sellaista shokkihoitoa, että mies viskautuu pihalle."
– Nainen, 34, naimisissa

"On yleistä, itsekin olen näin tehnyt. Nykyään en kuitenkaan jaksa edes sitä. Oma kumppani ei ole koskaan pohtinut asiaa, huomauttanut siitä, mutta veikkaan että johtuu siitä, ettei häntä kiinnosta ja yleensä mennään sillä periaatteella, että hän vain saa."
– Nainen, 18, parisuhteessa

"En usko, että hirveän yleistä. En ole itse kokenut koskaan tarpeelliseksi esittää saavani orgasmia. Uskon, että ainakin osa miehistä ei kiihkoissaan edes huomaa naisen orgasmin aitoutta."
– Nainen, 22, parisuhteessa

"En ole koskaan teeskennellyt orgasmia, enkä ymmärrä, miksi joku niin tekisi. Luulen, että useimmat miehet sen huomaa."
– Nainen, 25, parisuhteessa

"Jos mies on yhtään perehtynyt naisen orgasmiin, pitäisi miehen tajuta naisen orgasmin feikkaaminen. Moni mies tosin keskittyy vain omaan orgasmiinsa, eikä niitä kiinnosta, feikkaako nainen vai ei. Jotkut naiset feikkaavat vain, että jyystäminen loppuisi."
– Nainen, 35, sinkku

"On yleistä. Itse en enää koe tarpeelliseksi esittää, joskus jään ilman ja joskus räjähtää. Kertaakaan ei ole toinen kumppani huomannut, jos olen esittänyt saavani orgasmin. Nykyinen puoliso tietää ja tuntee, kun se h-hetki on lähellä."
– Nainen, 33, avoliitossa

"En näe mitään syytä feikata orgasmia. Miksi pitäisi teeskennellä? Eipä se hyödytä kumpaakaan."
– Nainen, 37, avioliitossa

"Voi huomata. Kyllä orgasmin saava alapää sykkii ja on märkä. Miksi feikata? Jos toinen ei saa tulemaan, opeta."
– Nainen, 43, parisuhteessa

"En esitä, koska mieheni varmasti tietää pitkässä parisuhteessa, ettei nainen aina saa orgasmia. Joskus seksi vie täysillä molemmat huippuun ja välillä vain toisen, mutta silti seksi on meille se tärkeä asia elämässä, useasti ja rakastavasti."
– Nainen, 50 +, liitto

"Voi huomata esim. Jos nainen "yliampuu" orgasmin."
–  Mies, 21, parisuhteessa

"Kyllä ajoittain tulee esitettyä, jotta saisi puuduttavan höyläämisen ja tilanteen päätökseen. Tarkka, kokenut ja taidokas mies kyllä huomaa aidon ja teeskennellyn orgasmin. Ja huomaa sekä toteaa kyllä ääneen, kun kumppani ei tullut."
– Nainen, 49 eronnut sinkku

"Eivät miehet kyllä mitään huomaa, vaikka uskovatkin itse huomaavansa. Usein olen nuorempana tähän sortunut, että saa seksin loppumaan ja täydestä on mennyt ihan joka kerta. Ei se vaadi muuta kuin hieman maltillista voihkimista. Mutta eihän siinä mitään järkeä ole, ja onneksi nykyisin ei tarvitse teeskennellä."
– Nainen, 36, parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat