Mainos

Virolaismies kuoli liikenneonnettomuudessa Kuusankoskella

Onnettomuuden uhrien auto törmäsi useampaan kuin yhteen autoon suoralla tiellä. Sekä kuollut että loukkaantunut mies olivat virolaisia.

Kuutostiellä Kuusankosken kohdalla on aamuyöllä sattunut vakava kolari. Onnettomuudessa oli mukana kaksi henkilöautoa, rekka ja pakettiauto, joka veti perässään hevosenkuljetusvaunua.

Päivystävän palomestarin Tapani Karhun mukaan toisen kolarissa olleen henkilöauton kahdesta matkustajasta toinen kuoli ja toinen joutui sairaalaan. Muissa kolariautoissa olleet eivät loukkaantuneet.

Surmansa saanut oli 34-vuotias virolaismies. Autoa ohjannut 31-vuotias virolaismies kuljetettiin Töölön sairaalaan Helsinkiin. Hänen tilansa on tiettävästi vakaa.

Onnettomuus sattui Keltissä vähän ennen puoltayötä, kun Kouvolan suunnasta Lahden suuntaan ajanut virolaismiesten auto törmäsi ohitustilanteessa vastaan tulleisiin kolmeen muuhun autoon. Auto osui ensiksi pakettiauton vetämään hevosenkuljetusvaunuun, sitten sen perässä ajaneeseen henkilöautoon ja lopulta täysperävaunullisen kuorma-auton keulaan.

Muissa autoissa olleet eivät tiettävästi loukkaantuneet.

Kuutostien liikenne oli yöllä kokonaan poikki Keltinsillalta Kouvolaan päin, ja poliisi ohjasi liikennettä. Tiehallinnon mukaan liikenne palautui normaaliksi vähän ennen kuutta aamulla.

Karhu kertoo, että sää oli onnettomuushetkellä pilvinen, mutta ei sateinen. Onnettomuus sattui suoralla tiellä paikassa, jossa ei ollut risteystä lähellä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.