Viranomainen paljasti kuvat tulevasta Nokia-lovinäyttöpuhelimesta

Kiinalaisviranomainen TENAA on lisännyt tietoihinsa TA-1109-mallikoodin tulevasta Nokia-älypuhelimesta nyt myös kuvat.

Viranomaiskuvat ovat yhtenevät aiemman puhelimesta nähdyn kuvapaljastuksen kanssa.

TENAAn tietokannan aiemmin paljastamia tietoja puhelimesta olivat yläreunassa loven sisältävän näytön 5,86 tuuman koko sekä 1520×720 pikselin tarkkuus eli 19:9-kuvasuhde, takaa löytyvän kaksoiskameran pääkameran tarkkuus 13 megapikseliä, etukameran tarkkuus 8 megapikseliä, 3, 4 tai 6 gigatavun RAM-käyttömuisti, 32 tai 64 gigatavun sisäinen tallennusmuisti, microSD-muistikorttipaikka, tavanomaiset verkkoyhteydet sekä akun 3 000 milliampeeritunnin kapasiteetti. Värivaihtoehtoja puhelimesta kerrotaan tulevan sininen, musta ja valkoinen. Käyttöjärjestelmäversiona on Android 8.1 Oreo.

Järjestelmäpiirissä kerrotaan olevan kahdeksan ydintä enintään 2,0 gigahertsin kellotaajuudella. Järjestelmäpiiri on aiempien paljastusten mukaan MediaTekiltä, ja malli voi olla esimerkiksi jo julkistetusta Nokia 5.1:stä tuttu MediaTek Helio P18 tai jokin muu vaihtoehto.

Nokia 5.1 Plus voidaan julkistaa samaan aikaan, kun kerrotaan Kiinassa jo myytävän myös lovinäytöllisen Nokia X6:n kansainvälisestä myyntiintulosta. Mahdotonta ei ole sekään, että Nokia 5.1 Plus voisi olla joko vain Kiinassa tai jopa maailmanlaajuisesti mallinimeltään myös Nokia X5 eikä Nokia 5.1 Plus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja