Ville Valo haluaisi taas juopotella

HIM-yhtyeen laulaja Ville Valo pohtii, että kaksi ja puoli vuotta kestänyt kuiva kausi tulee päättymään jossain vaiheessa.

Valo kirjautui vieroitushoitoon heinäkuussa 2007 Yhdysvaltain Kaliforniassa. Lääkäri oli patistanut miehen vieroitukseen, toisena vaihtoehtona olisi ollut sydänkohtaus. Nyt Valo kertoo Kerrang!-lehdessä, että hän on kyllästynyt raittiiseen ja erakkomaiseen elämäänsä. Rokkari harkitseekin juomisen aloittamista uudelleen.

– Se tulee tapahtumaan, mutta en tiedä milloin. En koskaan tehnyt lupauksia itselleni tai kellekään muulle. En kaipaa krapuloita, mutta kaipaan sekaisin oloa. Ikävöin sitä, että voi olla omituisissa paikoissa omituisiin aikoihin, Ville kertoo lehdessä.

Rokkari kertookin nykyään olevansa alkoholistin sijasta työnarkomaani, joka saattaa valvoa aamuneljään asti musiikin parissa. Mies kuitenkin pelkää, että juominen ei pysyisi aisoissa.

– Se ei tule olemaan lyhyt jakso, vaan koko loppuelämäni. Jokapäiväinen elämä on p**seestä, erakkona eläminen on p**seestä. En tee enää mitään nykyisin, Valo pohtii.

HIMin seitsemäs Screamworks: Love in Theory and Practice -niminen albumi julkaistaan helmikuussa.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat