Videokosiskelu toimi – Opiskelijan tanssipariksi miestenlehden malli

Jenkkileffoistakin tuttu surumielinen nörttipoika vailla tanssiaisparia sai ansaitsemansa onnellisen lopun, kun tosielämässä pariton teinipoika uskaltautui pyytämään parikseen mallityttöä. Tämä suostui.

Dakota Ridgen lukion oppilasConner Cordovalla ei ollut paria koulun tanssiaisiin. 18-vuotias mies ei kuitenkaan jäänyt suremaan tilannettaan, vaan ratkaisi asian ryhtymällä tavoittelemaan unelmaansa: hän pyysi tanssiaisparikseen Arianny Celesteä, Maxim -miestenlehden mallia ja Ultimate Fighting -vapaaotteluiden kehätyttöä.

Cordova oli ihastunut naiseen, ja pyysi tätä parikseen YouTube -nettipalvelun kautta, kertoo denverpost.com. Mies valmisti useita videoita, joissa aneli kaunista neitoa parikseen.

Yllättäen Celeste suostui pyyntöön.

Celesten mukaan tanssiaiset Cordovan kanssa olivat paljon hauskemmat kuin hänen omat koulutanssiaisensa vuonna 2004.

– Hän kiinnitti huomioni. Hän näki paljon vaivaa iltamme eteen, 24-vuotias nainen perustelee suostumustaan.

Mies ei itsekään tahtonut uskoa onneaan: hakiessaan unelmapariaan tansseihin Cordova huokaisi, ettei halua herätä tästä unesta. Mies sai myös suudelman tanssipariltaan.

– Minulla on hänen numeronsa. Aiomme pitää yhteyttä, Cordova hehkutti.

Miehen videot ovat herättäneet muidenkin huomion: hänen YouTube -sivullaan muut innokkaat nuoret miehet vaativat saada tietää, kuinka ihmeessä tavallinen miekkonen saa Maxim -lehden mallin kanssaan tanssimaan.

Cordovan deittipyynnöt näet hänen YouTube -sivullaan (englanniksi)

MTV3/Helmi

Lähde: Denverpost.com, Youtube.com

Kuvat: Shutterstock, kuvien pariskunta ei liity juttuun

Lue myös:

    Uusimmat