Video: Pekka Hyysalo ja Kaj Kunnas: Jukolatiimillä kasassa jo 18 000 euron potti!

Entinen freestylelaskija Pekka Hyysalo ja urheilutoimittaja Kaj Kunnas vierailivat tiistaina MTV3-kanavan Huomenta Suomen lähetyksessä kertomassa Jukolan viestin haasteista.

Jukolatiimi on tulevana viikonloppuna 13.–14.6. Jukolan viestin yhteydessä toteutettava hyväntekeväisyysprojekti, jossa seitsenhenkisen joukkueen muodostavat nimekkäät suomalaiset huippu-urheilun, viihdemaailman ja politiikan vaikuttajat.

Entinen freestylelaskija Pekka Hyysalo jakaa asennettaan Jukolan viestissä viikonloppuna nähtävälle tähtijoukkueelle. Hyysalo ja tähtijoukkueeseen kuuluva toimittaja Kaj Kunnas kertoivat viestin haasteista.

– Kartanluku on minun heikkouteni. Kompassilla saan hyvin suunnan ja lähden painaan risukkoa kohti, käyrät ja käppyrät on vielä vähän hakusessa. Pekka hoiti asenteen kuntoon heti, Kaj kuvaili.

Jukolatiimi kerää varoja Vammaisurheilu- ja liikuntaliitto VAU ry:n lasten ja nuorten liikunnan hyväksi, pääkohteenaan syksyn 2015 Junior Gamesit. Kaksikko kertoi tähtijoukkueen saaneen kasaan jo varsin mukavan potin yritysten lahjoitusten kautta.

– Nyt on 18 000 euroa kasassa. Yläfemmat sille, vaikka eihän se tähän lopu, Kunnas intoilee.

– Summasta voi olla ylpeä, Hyysalo myhäilee.

Pekan ja Kain lisäksi tiimissä Paimion kesäyössä itsensä likoon pistävät urheilu- ja mediapersoona Aleksi Valavuori, suunnistaja Minna Kauppi, tv-juontaja ja jalkapalloilija Lassi Hurskainen, kansanedustaja Jaana Pelkonen, laulaja Kim Herold, fitness-urheilija Oona Tolppanen, hiihtäjä Krista Pärmäkoski. ja  Iholla-sarjasta tuttu blogaaja Esko Kyrö. 

Haastattelussa Hyysalo paljastaa myös, että joukkorahoitus hänestä kertovaa New Run -dokumenttia varten on onnistunut.

Miten kaksikon treenit ovat sujuneet? Kuuntele koko haastattelu videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja