Video leviää! Seksikohuissa ryvettynyt laulaja avioitui 1990-luvulla 15-vuotiaan kanssa – tunnusti tienneensä tytön oikean iän

R&B-laulaja R. Kelly on väittänyt että hän ei tiennyt laulaja Aaliyahin olleen vain 15-vuotias avioituessaan tämän kanssa vuonna 1994. Julkisuuteen tullut video osoittaa väitteen vääräksi.

Yhdysvaltalaislaulaja R. Kelly tuotti Aaliyahin vuonna 1994 julkaistun debyyttialbumin Age Ain't Nothing But a Number. Samana vuonna parin kerrottiin menneen naimisiin. R. Kelly oli 27-vuotias ja Aaliyah 15-vuotias.

R. Kellyn asianajaja Steven Greenberg väitti ABC-kanavan Good Morning America -ohjelmassa edellisellä viikolla, että Aaliyah oli valehdellut olleensa tuolloin 18-vuotias päästäkseen naimisiin Kellyn kanssa.

Greenbergin mukaan hänen asiakkaallaan ei ollut aavistustakaan, että Aaliyah olisi alaikäinen.

TMZ-sivuston julkaisema klippi vuonna 1994 julkaisemasta dokumentista paljastaa asian oikean laidan.

– Tuotan parhaillaan erittäin lahjakkaan nuoren naisen musiikkia. Hän on 14-vuotias, nimeltään Aaliyah, R. Kelly sanoo videolla.

Katso video alla.


Laulajan asianajaja muutti lausuntoaan kuultuaan videosta.

– Kyseessä ovat 20 vuoden takaiset tapahtumat. En tuntenut häntä (R. Kellyä) 20 vuotta sitten enkä ollut hänen asianajajansa 20 vuotta sitten. Eikä minua kutsuttu häihin, Greenberg kommentoi TMZ:lle.

R. Kellyn ja Aaliyahin avioliitto nousee useaan otteeseen esille tammikuun alussa ensiesityksensä saaneessa kuusiosaisessa Surviving R. Kelly -dokumenttisarjassa.

Laulajan entinen kiertuemanageri Demetrius Smith paljastaa dokumentissa auttaneensa R. Kellyä väärentämään papereita, jotta laiton avioliitto toteutuisi.

Kellyn ex-kiertuemanageri kertoo Aaliyahin olleen raskaana vuonna 1994. Tuolloin 15-vuotiaan Aaliyahin raskaus oli Smithin mukaan pääasiallinen syy parin avioitumiseen.

R. Kellyn entinen taustalaulaja väittää samassa ohjelmassa nähneensä Kellyn ja Aaliyahin harrastamassa seksiä. Aaliyahin äiti Diane Haughton on kiistänyt väitteet.

Myös R. Kelly itse on kiistänyt parilla olleen minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä. Parin avioliitto kumottiin helmikuussa 1995.

Aaliyah kuoli vuonna 2001 vain 22-vuotiaana lento-onnettomuudessa Bahamasaarilla.

R. Kellyn musiikin kuuntelumääriin tuli The Grapevine -sivuston mukaan hiljattain piikki Lifetime-kanavalla esitetyn Surviving R. Kelly -dokumentin jälkeen.

Dokumentti toi esiin kohuissa runsaasti uusia syytöksiä naisiin kohdistuneesta seksuaalisesta ja henkisestä väkivallasta.

R. Kellyn on väitetty alistaneen lukuisia naisia ja tyttöjä seksiorjikseen. Laulaja on kieltänyt kaikki syytteet useaan otteeseen. Häntä ole tuomittu oikeudessa.

Kellyn on väitetty muun muassa pyörittävän seksikulttia, jossa hän on kouluttanut naisia harrastamaan kanssaan seksiä. Lisäksi laulajaa on syytetty 1990-luvun alkupuolelta lähtien alaikäisiin tyttöihin sekaantumisesta uransa aikana.

2000-luvun vaihteessa R. Kellyä syytettiin seksin harrastamisesta alaikäisten tyttöjen kanssa. Lisäksi hän joutui lapsipornosyytteeseen, kun video, jossa laulaja oletetusti harrastaa alaikäisen tytön kanssa seksiä, levisi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja