Mainos

R. Kelly haastettu oikeuteen – syynä jälleen seksuaalinen väkivalta

20-vuotias texasilaisnainen liittyy R&B-tähti R. Kellyä seksuaalisesta väkivallasta syyttäneiden pitkään listaan.

51-vuotias laulaja R. Kelly on haastettu oikeuteen. Häntä syytetään seksuaalisesta väkivallasta, sekä sukupuolitaudin tahallisesta levittämisestä.

20-vuotias Faith Rogers sanoo tavanneensa laulajan tämän konsertin jälkeen San Antonion kaupungissa ollessaan 19-vuotias. Kelly ja Rogers jatkoivat yhteydenpitoa laulajan lähdettyä Texasista. Kelly väitti Rogersille haluavansa aloittaa pitkäkestoisen seurustelusuhteen tämän kanssa. Kaksikon suhde kesti lopulta vuoden.

Muutama viikko kaksikon ensimmäisen tapaamisen jälkeen Kelly lennätti Rogersin New Yorkiin. Laulaja majoitti nuoren naisen hotellille, Kellyllä oli oma konsertti kaupungissa samaan aikaan.

Laulaja saapui Rogersin huoneeseen konserttinsa jälkeen ja pakotti naisen seksiin vasten tämän tahtoa. Rogersin mukaan hän sai yhdynnän seurauksena herpeksen Kellyltä. Lisäksi Rogers väittää Kellyn salakuvanneen häntä ja lukinneen hänet huoneisiin tai autoon rangaistukseksi, kun Rogers ei ollut tyydyttänyt Kellyä seksuaalisesti.

– Vuoden kestäneen suhteen aikana R. Kelly rutiininomaisesti pelotteli ja hyväksikäytti Rogersia henkisesti, fyysisesti, sanallisesti sekä seksuaalisesti, lakisyytteessä lukee.

Kelly on ollut lähikuukausina useaan otteeseen syytettynä seksuaalisesta hyväksikäytöstä eri naisten toimesta. Laulajalla on pitkä historia erilaisten syytösten kanssa, ensimmäistä kertaa häntä syytettiin hyväksikäytöstä vuonna 1994, kun 27-vuotias Kelly meni naimisiin 15-vuotiaan Aaliyahin kanssa.

2000-luvun taitteessa Kellyä syytettiin pariin otteeseen seksin harrastamisesta alaikäisten tyttöjen kanssa. Lisäksi hän joutui lapsipornosyytteeseen, kun video, jossa laulaja oletetusti harrastaa alaikäisen tytön kanssa seksiä, levisi.

Kellyn on myös sanottu pyörittäneen seksiorjarinkiä. Kellyä on syytetty naisten vangitsemisesta ja hiljentämisestä. Naiset ovat rangaistukseksi tottelemattomuudesta joutuneet elämään päiviä ilman ruokaa tai lukittuna huoneisiinsa.

Aiemmin tässä kuussa musiikkipalvelu Spotify veti Kellyn musiikin pois virallisilta soittolistoiltaan Kellyyn kohdistuvien lukuisten syytteiden vuoksi. R&B-tähti on kiistänyt kaikki syytökset seksikultista alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttöön.

Lähde: CNN

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.