"Tämä on minun lemmikkini, minä koulutin hänet" – R. Kellyn ex-tyttöystävä väittää laulajan pitäneen teinityttöjä seksiorjina

R. Kellyn entinen tyttöystävä sanoo laulajan kouluttaneen naisia lemmikikseen ja pitäneen heitä lukkojen takana.

BBC Three -televisiokanavalla keskiviikkona näytetyssä R. Kelly: Sex, Girls and Videotapes -dokumentissa laulaja R. Kellyn entinen tyttöystävä Kitti Jones kertoo kokemuksistaan laulajan kanssa. Naisen mukaan vuonna 2011 alkaneen suhteen aikana Kelly vaati häntä pukeutumaan tietyllä tavalla, tottelemattomuudesta rangaistukseksi Jones joutui elämään pari päivää ilman ruokaa. Jones väittää myös joutuneensa fyysisen väkivallan kohteeksi, häntä oli läpsitty, lyöty ja potkittu.

Vuonna 2013 Jones muutti laulajan Chicagon studiolle, jossa Jones asui kahden Kellyn tyttöystävän kanssa, Jones kutsui asuntoa seksivankilaksi. Kellyn toiset naiset tavatessaan Jonesille avautui, että laulaja koulutti häntä käyttäytymään halujensa mukaisesti.

– Minut esiteltiin yhdelle tytöistä, joka kertoi hänen harjoitelleen 14-vuoden iästä asti, niin hän sanoi. Huomasin, että hän pukeutui kuin minä ja käyttäytyi kuin minä. Tällöin tajusin, että minua oli koulutettu olemaan yksi Kellyn lemmikeistä. Hän kutsuu naisiaan lemmikeiksi, Jones kertoi dokumentissa.

Jonesin mukaan hänet pakotettiin harrastamaan seksiä joko Kellyn tai muiden ihmisten kanssa yli kymmenen kertaa. Jonesin kertoman mukaan ensimmäisen kerran hänet pakotettiin seksiin, kun Kelly kutsui hänet huoneeseen pidellen videokameraa, käskien Jonesia riisuutumaan. Tämän jälkeen toinen nainen asteli huoneeseen.

– Kelly laittoi hänet ryömimään luokseni ja antamaan minulle oraaliseksiä. Hän sanoi minulle: "Tämä on minun lemmikkini, minä koulutin hänet. Hän opettaa miten olla kanssani", Jones kertasi.

Jones kuvailee Kellyä narsistiksi, joka nauttii ihmisten alistamisesta. Kellyn edustajat ovat vastanneet Jonesin aiemmin antamiin lausuntoihin sanomalla, ettei Kelly ole päättänyt kenenkään puolesta tai pakottanut yhtäkään naista käyttäytymään vasten tahtoaan. Laulajan edustajien mukaan kaikki on tehty osapuolien yhteisymmärryksessä ja toista väittäminen on väärin sekä loukkaavaa.

Puoli vuotta sitten Jerhoda Pace väitti olleensa suhteessa Kellyn kanssa alaikäisenä. Myös Pacen suhteeseen liittyi opiskelua Kellyn seksitavoille toisen naisen kanssa ja hyväksikäyttöä, kuten päiviksi lukkojen taakse jättämistä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat