VIDEO: Anu Hälvä vaihtoi tv-roolit perhe-elämään: En nauttinut julkisuudesta

Anu Hälvä kertoo Huomenta Suomessa, miksi hän jätti tv-ohjelmissa näyttelemisen ja keskittyi vähemmän julkisuudessa esillä oleviin töihin.

Huomenta Suomen Makuja & Elämää -osiossa Raakel Lignellin haastateltavana oli tänään keskiviikkona Anu Hälvä. Menestyssarjoissa Metsolat, Blondi tuli taloon ja Ihmeidentekijät 1990-luvulla näytellyt Anu esiintyy nykyään julkisuudessa harvakseltaan.

Tämä oli hänen oma tietoinen päätöksensä.

– Ensinnäkin se (menestys ja julkisuus) sattui aivan väärälle ihmiselle. Moni olisi varmasti nauttinut siitä, mutta minä en nauttinut yhtään. Olen myös hyvin vaihtelunhaluinen ihminen, ja halusin keskittyä muihinkin asioihin. Olin perustamassa perhettäkin, Hälvä perustelee vetäytymistä tv-rooleista.

Nykyään hän keskittyy teatteritöihinsä ja kahden teini-ikäisen lapsensa harrastuksiin kuskaamiseen.

– Vaikka välillä tuntuu, että se kuljetusrumba on lähes ylitsepääsemätön, niin harrastukset antavat kuitenkin lapsille niin paljon. Kannattaa jaksaa, sillä ei sitä kauan kestä, Hälvä sanoo Lignellin haastattelussa.

Hän kertoo oppineensa nauttimaan jokaisesta elämänvaiheesta.

– En ymmärrä, miksi kaikki tavoittelevat vain nuoruutta, sillä kaikissa vaiheissa on omat juttunsa. Seuraavaksi varmasti alan odottaa niitä lapsenlapsia.

Tällä hetkellä Hälvä ohjaa Espoon Ravintola Albergassa helmikuussa ensi-iltansa saavaa Kilon paloina -näytelmää. Ensi kesänä hän puolestaan ohjaa ja tuottaa kesäteatteriesityksen Lahden Myllysaareen.

Uudistunut Huomenta Suomi MTV3-kanavalla sekä Katsomossa arkisin klo 6.25 alkaen.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat