Mainos

Vesa Keskinen raivostui: Tämä on irstas oikeusmurha

Tuurissa helteisen heinäkuun taivaalle ilmestyi mustia pilviä, kun korkeimman oikeuden päätös valitusluvan hylkäämisestä tavoitti kyläkauppiaan.

– Tämä on irstas oikeusmurha. Minut on täysin murhattu oikeuden toimesta. Minut on nyt leimattu raiskaajaksi, Suomen oikeusvaltion toimesta, Keskinen kertoo järkyttyneenä tunnelmiaan MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kyseessä on paljon julkisuutta saanut raiskauksenepäily, joka tapahtui vuonna 2007. Keskistä raiskauksesta syyttäneet siskokset eivät syyllistyneet rikokseen. Hovioikeus hylkäsi syytteet väärästä ilmiannosta ja perättömästä lausunnosta viranomaismenettelyssä toukokuussa 2010.

Korkein oikeus hylkäsi Keskisen pyynnön valitusluvasta, joten hovioikeuden päätös jää näin lainvoimaiseksi. Keskinen ei voi ymmärtää miten suomalaisessa oikeusvaltiossa voi tapahtua näin.

– Tämä ei jää tähän. Harkitsen nyt vakavasti valittavani asiasta Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. Eihän tämä voi olla näin, että veroja maksavaa ihmistä kohdellaan näin. Ihmisillä, jotka näitä päätöksiä tekevät, ei ole kyllä mitään käsitystä asioista, kyläkauppias sanoo.

– Jos tapahtuu sukupuoliyhteys 18-vuotiaan naisen kanssa, niin se on seksiä, eikä siinä ole mitään pahaa. Koskaan en ole naista väkivaltaisesti lähestynyt, enkä ottanut väkisin. Minusta on tehty raiskaaja verorahoilla ja tässä on kyseessä huonosti hoidettu kyläkauppiaan raiskaus. Eihän tässä nyt ole päätä eikä häntää, Keskinen jyrähtää.

Vaikka korkeimman oikeuden päätös olikin shokki, haluaa Keskinen antaa kiitokset poliisille. Poliisin toiminta asiassa on ollut Keskisen mukaan asiallista ja hienotunteista. Samaa hän ei voi sanoa korkeimman oikeuden päättäjistä, jotka hylkäsivät Keskisen valitusluvan.

– Kun saan selville heidän nimensä, pyydän heidät Tuuriin ja kysyn heiltä, miksi he kiusaavat minua näin. Tämä on suoranaista pottuilua minua kohtaan.

Korkeimman oikeuden päätös häkellytti kyläkauppiaan niin pahasti, ettei työnteostakaan tullut enää mitään.

– Piti lähteä pois kaupalta ja istua alas miettimään tätä asiaa. Minulla on nyt voimat pois. Menen kohta saunaan ja sitten nukkumaan.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja