Mainos

Venäläismiehet kaipaavat puhetta - ei seksiä

Suositussa vitsissä venäläisten oligarkien keskuudessa eräs kertoo toiselle "minulla on huonoja uutisia, minä olen menettänyt viisi miljardia dollaria." Toinen vastaa " No, minä olen menettänyt seitsemän miljardia dollaria. Mutta hyvä uutinen on se, että huorat maksavat jälleen vaan sata dollaria."

Maailman talouskriisi on myös saavuttanut Moskovan prostituoidut. Osa "yöperhoista" on alentanut hintojaan voidakseen kilpailla yhä kiristyvillä markkinoilla. Kekseliäisyys selvitä kriisistä on kuitenkin luonut uudenlaisen palvelun - Prostituoidut tarjoavat nyt myös lohdutusta.

Kolmekymppinen Adriana kertoo yhä useamman asiakkaan haluavan mieluummin keskustella kuin harrastaa seksiä. Prostituoidun rooli on nykyään enemmänkin olkapään tarjoamista talouskriisin vaivaamille asiakkaille.

Britannialaisen seksitutkija Tracey Coxin mukaan seksuaalinen halukkuus ja ja taloudellinen hyvinvointi liittyvät läheisesti toisiinsa.

- Monet miehet määrittelevät itsensä työn ja rahan ansaitsemisen mukaan.... Taloudelliset vastoinkäymiset vaikuttavat libidoomme, stressi tuhoaa halukkuuden, Cox sanoo.

- Prostituoitu on joku, jolle maksetaan siitä, ettei hän arvostele asiakasta tai hänen mieltymyksiään. On siis loogista, että prostituoidulle avaudutaan puhumalla omista ongelmista.

Venäläinen nettisivusto, joka auttaa löytämään "seuraa" omalta asuinalueelta, mainostaa bannerilla uutta tapaa rentoutua - Kun osakkeesi laskevat, onko parempaa tapaa rentoutua kuin jutella jonkun tytöistämme kanssa?

Moskovan poliisi kieltäytyy antamasta arvioita prostituoitujen määrästä Venäjän pääkaupungissa. Median ja kansalaisjärjestöjen mukaan heitä on yli 100 000 - kymmenisen kertaa enemmän kuin Lontoossa ja New Yorkissa.

Poliisi ja lainvalvojat jättävät prostituution usein rankaisematta tai pyytävät joko rahallista lahjusta tai ilmaista suuseksiä, kertovat useat prostituoidut.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.