Venäläishiihtäjä Veronika Stepanova latasi tylyä tekstiä Norjasta – "Yrittävät pilata elämämme"

Maastohiihdon olympiavoittaja Veronika Stepanova on tullut tunnetuksi kärkkäistä kommenteistaan sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa venäläinen syyttää norjalaisia Venäjä-fobiasta.

Stepanovan avautumisen taustalla on norjalaisjalkapalloilija Mathias Normann, joka pelaa tällä hetkellä lainasopimuksella Moskovan Dynamossa. 12 maaottelua pelannut Normann suljettiin ulos maajoukkueesta, koska päätti jatkaa pelaamista Venäjällä. 

Pekingin olympialaisisissa viestikultaa juhlinut Stepanova oli viime viikonloppuna seuraamassa Dynamon ja Pietarin Zenitin välistä ottelua. Stepanovaa vaivasi kuitenkin se, millaisen kohtelun Normann oli saanut valintansa takia.

– Kaikki tämä sen takia, koska hän päätti pelata Venäjällä. Norjassa on yhä ihmisiä, joilla on Venäjä-fobia. He yrittävät myös pilata meidän hiihtäjien elämän, Stepanova kirjoitti Telegramissa Dagbladetin mukaan.

– Hyvää jalkapalloa Moskovassa, mutta valitettavasti poliittisien varjon alla, Stepanova kirjoitti myöhemmin Instagramissa.

Venäläinen nosti myös esille entisen Liverpool-puolustaja Dejan Lovrenin, joka pelaa Zenitissä ja hänellä on lupa pelata Kroatian maajoukkueessa. Lovren todennäköisesti nähdään MM-kisoissa vuoden lopulla.

– Tällä tavallahan sen pitäisi olla, eikö niin? Stepanova kysyi.

Normannin osalta ottelu meni penkin alle. Joukkue hävisi Zenitille 0-2 ja hänet vaihdettiin jo puoliajalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja