Olympiavoittajan arvostelu oli liikaa Venäjän Veronika Stepanovalle – muistutti Vladimir Putiniin liittyneestä kohutempauksesta

Ampumahiihdon olympiavoittaja Vetle Sjåstad Christiansen arvosteli aiemmin maastohiihtäjä Veronika Stepanovan ulostuloa Venäjän tilanteesta. Stepanova vastasi norjalaiselle ivallisella julkaisulla Instagramissa.

Stepanova oli muun muassa ylistänyt Venäjää ja todennut, että maasta on jälleen tullut vahva, ylpeä ja menestyvä. 21-vuotiaan venäläisen puheenvuoro järkytti Sjåstad Christiansenia.

– Se oli mielestäni kohtuullisen järkyttävää. En ole nyt kuullut ampumahiihtäjistä, jotka huutelisivat hänen kanssaan samaa tahtia. En tiedä, että ovatko he siellä vapaaehtoisesti vai esittelevätkö vain tekohymyä. Sitä ei koskaan tiedä, että millaiset seuraukset on luvassa, jos ei poseeraa, Sjåstad Christiansen sanoi.

– Pääsevät he enää kilpailemaan? Tietenkin se näyttää todella rumalta. Erityisesti, kun aloittaa sellaisen puheen kuten Stepanova teki. Se ei ollut hyvä. Se oli todella karmivaa, Sjåstad Christiansen jatkoi.

Stepanova vastasi norjalaisen kommentteihin Instagramissa keskiviikkona. Kuvassa Stepanova esittelee kuvaa Sjåstad Christiansenista, joka esittelee paitaa, jossa Vladimir Putin ratsastaa karhulla. Kuva on otettu vuonna 2018. Tempaus aiheutti tuolloin kohua.

– Vetle, olit oikeilla jäljillä! Mutta jokin meni pieleen kohtalossasi, eikö niin? Älä huoli, löydän sinulle kivan kelkkailukarhun meiltä Kamtshatkasta! Stepanova kirjoitti julkaisuunsa.

Venäläinen on saanut runsaasti kritiikkiä eri urheilijoilta ulostuloistaan ja on antanut oman vastineensa kommenteille useaan otteeseen. 

Alla Stepanovan julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat