21-vuotias venäläistähti julkaisi kuvakaappauksen viestistä – sai suomalaismieheltä suoran ehdotuksen

Venäjän 21-vuotias hiihtotähti Veronika Stepanova julkaisi erikoisen kuvakaappauksen väitetysti suomalaismieheltä saamasta viestistään.

Venäjän kirkkaimpiin tähtiin hiihtoladulla lukeutuva Stepanova sanoo Instagramissa saaneensa suomalaiselta mieheltä viestin, jossa ehdotetaan ratkaisua nykyisen Venäjän maajoukkueurheilijoita koskevan sulun kiertämiseksi.

– Mene naimisiin kanssani, ja voit kilpailla kansainvälisesti. Minä voin auttaa sinua ja minulla on suhteita Venäjälle, englanniksi kirjoitetussa viestissä lukee vapaasti suomennettuna.

Jatkuvasti sosiaalisessa mediassa kantaa ottava ja isänmaallisuuttaan peittelemätön Stepanova ei kuitenkaan vaikuta innostuneelta viestin sanomasta, vaan vaikuttaa pitävän ehdotusta lähinnä huvittavana.

– Tässä minulle tarjotaan radikaalia ratkaisua sulkuun kansainvälisistä kilpailuista, Stepanova kirjoittaa mutta kehuu myös suomalaismiehen elettä.

– Kiitos, mutta tulemme takaisin muutenkin!

Stepanova lisäsi suosivansa suomalaisen sijaan kotimaista vaihtoehtoa.

Kansainvälinen hiihtoliitto linjasi viime keväänä, ettei Venäjän ja Valko-Venäjän maajoukkueurheilijat saa osallistua sen alaisiin kilpailuihin tulevalla kaudella. Ratkaisu oli vastareaktio Venäjän aiheuttamalle hyökkäyssodalle Ukrainassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja