Mainos

Vehviläisen uusi palkka on 50 000 euroa kuukaudessa Cargotecissä

Finnairista Cargoteciin siirtyvän Mika Vehviläisen uusi kuukausipalkka on 50 000 euroa kuukaudessa sisältäen luontaisedut. Cargotec paljastaa tiedon nettisivullaan ja lehdistötiedotteessaan.

Työsopimus ei sisällä asuntoetua, mutta Finnairissa työsuhde-etuna ollut kohuttu asuntoetu kompensoidaan kertaluonteisena eränä.

Ensi kesänä Vehviläinen saa viiden viikon kesäloman.

Lisäksi Vehviläisellä on oikeus lyhyen ja pitkän aikavälin kannustinjärjestelmiin Cargotecin kulloinkin voimassa olevan bonusohjelman mukaisesti.

Lyhyen kannustinjärjestelmän bonusmaksimi on 100 prosenttia vuosiperuspalkasta. Kaikki bonusohjelmat ovat harkinnanvaraisia ja Cargotecilla on yksipuolinen oikeus päättää bonusohjelmien muuttamisesta ja lakkauttamisesta.

Toimitusjohtajasopimus ei sisällä erillistä lisäeläkettä. Lakisääteinen eläkeikä on voimassaolevan lainsäädännön nojalla 63 vuotta.

Työsopimus voidaan irtisanoa molempien osapuolten toimesta ilman mitään perustetta kuuden kuukauden irtisanomisaikaa noudattaen.

Mikäli sopimus päättyy Cargotecista johtuvasta syystä, toimitusjohtajalle maksetaan eroraha, joka vastaa toimitusjohtajan 12 kuukauden rahapalkkaa toimisuhteen päättymishetkellä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.