Mainos

Vehviläinen: Asuntokohu ei ollut syynä lähtöön Finnairilta

Cargotecin uusi toimitusjohtaja Mika Vehviläinen kertoi Cargotecin tiedotustilaisuudessa, että asuntokohu ei vaikuttanut lähtöön Finnairista. Hän aikoo luopua kohutusta asunnosta ja ostaa oman asunnon.

Vehviläinen myi asuntonsa työeläkeyhtiö Ilmariselle siirtyessään Finnairille ja jäi siihen vuokralle. Huoneisto oli hänen työsuhdeasuntonsa Finnairissa.

Työeläkeyhtiö Ilmarinen ei ole vielä päättänyt, mitä tekee Vehviläisen työsuhdeasunnolle. Ilmarinen harkitsee myöhemmin, paneeko se asunnon vuokralle vai myyntiin.

Paikalla tiedotustilaisuudessa olivat myös Cargotecin hallituksen puheenjohtaja Ilkka Herlin, väliaikainen toimitusjohtaja ja hallituksen varapuheenjohtaja Tapio Hakakari ja Mika Vehviläinen.

Herlinin mukaan toimitusjohtajan valinnassa painoi Vehviläisen kokemus Nokia Siemens Networksista. Vehviläisellä on myös kaivattua it-osaamista.

Herlin kiisti, että Talouselämän uutinen Vehviläisen nimityksestä olisi vaikuttanut valinnan julkistamiseen. Herlinin mukaan päätös tehtiin eilisiltana.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.