Varasti Paris Hiltonin synttärikakun, hehkuttaa asiaa Facebookissa!

Paris Hiltonin syntymäpäiväkakku varastettiin kesken juhlien. Nyt varas hehkuttaa asiasta Facebookissa!

Paz-nimimerkillä kirjoittanut henkilö on julkaissut Facebookissa kuvia Paris Hiltonin syntymäpäiväjuhlilta sekä humoristisen tarinan siitä, miten varasti seurapiirikaunottaren synttärikakun.

"Heräsin aamulla 2000 dollarin syntymäpäiväkakku olohuoneessani. Se on iso. Se on punainen. Siinä lukee "Paris."

Kuokkavieraasta varkaaksi

Kirjoittaja kertoo päässeensä edellisenä iltana kuokkimaan Hiltonin synttärijuhliin ystävänsä kanssa.

"Hollywood on joskus niin omituinen, että se pelottaa minua. Kuvittelin aina, että tällaisissa juhlissa olisi turvamiehiä enemmän kuin Valkoisessa talossa. Mutta ainoa mitä tarvittiin sisälle pääsemiseksi oli rannelipuke, jossa luki P."

Pez kertoo juhlien olleen "kesyt" Hollywoodin mittakaavan mukaan, mutta ilmaiset juomat olivat hänen mieleensä.

"Siinä vaiheessa kun Paris puhalsi kakkukynttilät sammuksiin, olin juonut tusinan verran juomia ja sammalsin Paljon onnea vaan -kappaleen sanoja, yrittäen olla kaatumatta naama edellä kakkuun."

Juhlat jatkuivat, mutta syntymäpäiväkakku jäi syömättä. Loppuillasta korkkaamaton kakku kiinnitti kuokkavieraan huomion ja hän päätti, ettei sellainen herkku jäisi nauttimatta.

"Kysyin turvamieheltä onko kakku takahuoneessa. Hän vastasi: "Kyllä, sir." Ampaisin sisään, kiersin hämmentyneen tarjoilijan, nappasin pääpalkinnon ja lähdin ovesta. Nyökkäsin turvamiehelle kävellessäni ulos. Hän nyökkäsi takaisin."

MTV3 Helmi

Kuva: GettyImages

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat