Vappu Pimiän suuri elämänmuutos: Muutto Yhdysvaltoihin

Suomen suosituin naisjuontaja on haistellut jo kuukauden verran lämpimiä Kalifornian tuulia.

Viimeisen viiden vuoden aikana Vappu Pimiä on painanut töitä niska limassa, melkein kellon ympäri. Radiotöiden lisäksi sanavalmis juontajakaunotar oli haluttu kasvo myös tv-ohjelmiin ja naista revittiin myös yksityisille juontokeikoille kiihtyvällä tahdilla.

Viime vuoden aikana Vapun päässä alkoi muhia ajatus elämänmuutoksesta ja siitä, että olisi aikaa antaa elämässä tilaa muullekin kuin työlle. Alkusyksystä hän irtisanoi itsensä radiokanava Voicelta ja jättäytyi vuodenvaihteessa freelanceriksi.

Kulunut kevät meni Korkojen kera -ohjelmaa juontaessa, mutta siinä samalla nainen valmisteli kaikessa hiljaisuudessa suurta elämänmuutosta.

– Kevään aikana kypsyi tämä päätös muuttaa vähäksi aikaa Yhdysvaltoihin. Turha sitä on kieltää, etteikö minulla ole täällä Kaliforniassa tärkeä ihminen, Vappu kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille puhelimitse.

Tuo tärkeä ihminen on Vapun miesystävä, suomalainen liikemies joka työskentelee ison yrityksen johtotehtävissä. Miehestään Vappu ei halua kuitenkaan julkisesti puhua, mutta äänensävy kertoo naisen nauttivan tällä hetkellä elämästään.

Aikaa itselleen

Heittäytyminen vapaalle on ottanut entiselle työnarkomaanille koville ja Vappu tunnustaakin, että on joutunut käymään itsensä kanssa keskusteluja.

– On ollut haasteellista vain olla, vain nauttia elämästä. Olen antanut kuitenkin itselleni luvan siihen. Olen tehnyt niin paljon töitä viime vuosina, että voin välillä tehdä vähän vähemmänkin töitä. Olen nyt nauttinut vain auringosta, käynyt urheilemassa viisi kertaa viikossa ja tutustunut amerikkalaiseen kulttuuriin, merenrannan läheisyydessä sijaitsevan talon kattoterassilla loikoileva Vappu sanoo.

Lopullisesti Vappu ei ole tavaroitaan muuttanut rapakon taakse. Vaikka takataskussa onkin vuoden työviisumi Yhdysvaltoihin, palaa hän syksyllä takaisin koti-Suomeen.

– Syksyllä on luvassa taas paljon töitä ja silloin saa taas tehdä töitä melkein tauotta. Nyt on ihana nauttia elämästä, onnellinen Vappu tunnustaa.

Vappu Pimiän ja Jenni Pääskysaaren tähdittämä Korkojen kera -ohjelma jatkuu syksyllä.

(MTV3-ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja