Vappu Pimiä aloittaa työt Los Angelesissa

Juontaja aloittaa Radio Novan Yhdysvaltain-kirjeenvaihtajana toukokuun 3. päivä.

"Täällä Vappu Pimiä ja Los Angeles". Näitä sanoja päästään kuulemaan ensi viikosta lähtien Radio Novan taajuuksilla, kun suosikkijuontajan uusi pesti starttaa.

Suomen suosituin naisjuontaja kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille jo aiemmin eläneensä viime viikot kauniissa Kaliforniassa. Viikot ovat menneet elämästä nauttiessa ja amerikkalaiseen elämänkulttuuriin tutustuessa, joka onkin tarpeen Vapun uudessa työssä.

Vappu aloittaa nimittäin Radio Novan kirjeenvaihtajana heti vapun jälkeen, 3. toukokuuta. Tuolloin kaunotar alkaa antaa rapakon takaa suoria raportteja amerikkalaisesta elämäntavasta ja kulttuurista, sekä kirjoittaa Novan sivuilla julkaistavaa blogia.

– Vaikka olen tässä yrittänyt lomaillakin, olen kuitenkin koko ajan havainnoinut tätä elämäntapaa täällä ja keksinyt mielenkiintoisia aiheita, Vappu kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

– On ollut mielenkiintoista seurata menoa suomalaisnaisen näkökulmasta. Kyllä täällä on paljon eroja, jotka pistävät silmään. Näiden eroavaisuuksien lisäksi aion ottaa raporteissa ja blogissa kantaa kantaa päivänpolttaviin aiheisiin.

Uusi, mielenkiintoinen työ pitää Vapun kiireisenä myös kesällä. Tänä vuonna kaunotar ei pidä pitkää kesälomaa, vaan painaa kesän kirjeenvaihtajan töitä. Juhannuksen aikana nainen tulee pikalomalle Suomeen, mutta palaa takaisin rapakon taakse loman jälkeen. Paluu Suomeen on luvassa syksyllä, kun työntäyteinen syksy pyörähtää käyntiin.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat