Mainos

Vanhus ampui perheensä ja itsensä Ylitorniolla

Ylitornion perhesurman yksityiskohdat ja motiivit alkavat selvitä huomenna, kun poliisi pääsee aloittamaan perusteelliset tutkinnat. Poliisi tutkii tapausta kolmena murhana. Myös ampujan kuolemansyy selvitetään.

Vuonna 1920 syntynyt mies ampui suunnilleen samanikäisen vaimonsa, kaksi tytärtään ja itsensä Ylitorniolla iltapäivällä. Mies surmasi ensin kotitalossaan kehitysvammaiset tyttärensä ja sen jälkeen hän ampui vaimoaan Ylitornion terveyskeskuksessa, jossa tämä oli hoidettavana. Lopulta mies tappoi itsensä kotonaan, jonne hän oli palannut terveyskeskuksesta.

Mies ja hänen noin 50-vuotiaat tyttärensä kuolivat luoteihin heti. Vakavasti haavoittunut vaimo menehtyi illalla Oulun yliopistollisessa sairaalassa, jonne hänet oli lennätetty kriittisessä tilassa pelastushelikopteri Aslakilla.

Poliisipäällikkö Seppo Kinnusen mukaan poliisille ilmoitettiin kello 14.45 ammuskelusta terveyskeskuksessa. Vaimoaan ilmeisesti käsiaseella ampunut mies ehti kuitenkin poistua terveyskeskuksesta kohti kotiaan ennen poliisien saapumista. Poliisien tulo paikalle kesti vain kolmisen minuuttia.

Poliisi sai ampujaan puhelimitse yhteyden, mutta mies katkaisi puhelun. Pian sen jälkeen poliisit kuulivat talosta laukauksen. Sisältä löytyi kuolleena kaksi miehen tytärtä sekä ampuja itse.

Kinnunen kertoi, että mies oli ampunut tyttärensä jo ennen kuin hän lähti terveyskeskukseen. Poliisi selvittää tapahtuman yksityiskohtia sekä teon syytä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.