Valtteri Bottas vitsailee tavaramerkikseen muodostuneesta tavasta: ”Etsin sponsorin”

Jos Valtteri Bottas tunnetaan F1-maailmassa jostain elintarvikkeista, niin kahvin lisäksi puurosta on muodostunut hänelle todellinen tavaramerkki.

Bottaksen puuron syönnistä tuli alkukaudesta tuttua, kun suomalainen kertoi kaivaneensa voittovireensä vahvasta aamupalastaan. Pian Twitteriin ilmestyi fanitili Onko Bottas syönyt tänään puuronsa? Voiton jälkeen kysymykseen oli helppo vastata, että kyllä on.

Mercedeksen tiimi alkoi myös käyttää puuroa Bottas-päivityksissään sosiaalisen median puolella. Perisuomalainen aamupala toimii hyvin sisukkuuden ilmentymänä, mutta voisiko sillä tehdä myös rahaa? Bottas vitsaili selvittävänsä tämänkin talven aikana, kun hän hakee puhtia tulevaan kauteen.

– Syön paljon puuroa ja etsin puurosponsorin, Bottas heitti Autosportille valmistautumisestaan.

Tällä kaudella Bottas etsitteli itsestään version 2.0, mutta tallikaveri Lewis Hamiltonin lyömiseen tarvitaan vielä uutta päivitystä.

– Tiedän, että Lewisin lyöminen on vaikeaa, mutta se tarkoittaa myös muiden lyömistä. Tiedän kuitenkin, että minulla on vauhtia, joten en usko tarvitsevani ihmeitä, Bottas sanoo.

– Tarvitsen hienosäätöä. Sanotaan, että ehkä ”Bottas 2.77”, hän kertoo kehityksen tarpeesta viittaamalla kilpailunumeroonsa.

Lue myös:

    Uusimmat