Valtteri Bottas korjaili levinneitä kohuväitteitä – "En ole pyytänyt mitään tapaamista sen takia, mitä hän sanoi"

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas oli hyvin pettynyt Unkarin GP:n jälkeen. Bottas yritti vetää kisan lopulla pitkän stintin soft-renkailla, mikä johti lopulta kahteen eri kolariin. Bottas antoi kilpailun jälkeen suoria kommentteja englantilaiskanavalle Sky Sportsille.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff oli kehunut samaiselle kanavalle Bottasta ”täydelliseksi siipimieheksi”, millä hän selkeästi tarkoitti sitä, miten hyvää työtä Bottas teki muun muassa Lewis Hamiltonin voiton varmistamiseksi.

Sky Sportsin haastattelussa Bottakselle välitettiin tieto Wolffin sanomisista.

– Ensinnäkin, siipimies vähän sattuu, Bottas kommentoi tv-kameroille.

Bottas sanoi englanniksi, että hänen pitää jutella tallin kanssa kisan jälkeen.

Tästä vedettiin johtopäätöksiä siitä, että Bottaksen pitäisi käydä keskustelu Wolffin kanssa tämän laukomista siipimies-kommenteista.

Näitä väitteitä Bottas korjasi omalla Twitter-tilillään.

– En pyytänyt mitään tapaamista pomojen kanssa sen takia, että Toto sanoi minun olleen täydellinen siipimies tässä kisassa. Ei sille ole mitään tarvetta.

– Olin pettynyt lopun tapahtumiin ja tuloksiin, ja näin kaiken negatiivisena. Tiedän sen, mitä hän meinasi. Hän olisi sanonut saman Lewisista, jos hän olisi ollut samaisessa tilanteessa ja jos hän olisi ajanut samanlaisen kisan.

– Käsittelemme asioita tasapuolisesti ja luotan talliin 100-prosentteisesti sen suhteen. Kaikki on hyvin. Jatkamme yritystä ja hyvät tulokset tulevat sieltä, Bottas kommentoi.

F1-sarjassa lähdetään kuukauden mittaiselle tauolle asetelmasta, jossa Bottaksen tallikaveri Hamilton johtaa MM-sarjaa. Hamiltonilla on koossa 213 pistettä.

Kakkosena tulee Ferrarin Sebastian Vettel (189) ja kolmantena on Vettelin tallikaveri Kimi Räikkönen (146).

Bottas on neljäntenä 132 pisteellä. 

Lue myös:

    Uusimmat