Valtteri Bottaksen hektinen elämä vaatii paljon myös työntekijöiltä – miten Mervi Kallio pärjää Valen media-assistenttina?

Tämän viikon Formulasirkus-jaksossa nähdään, miten varikkotoimittaja Mervi Kallio pärjää Valtteri Bottaksen media-assistenttina Monacossa.

MAINOS

Kanadan GP C Morella -
aika-ajot myös Subilla!

Perjantai: Harjoitukset klo 16.55 ja 20.55
Lauantai: Harjoitukset klo 17.55, aika-ajo klo 20.55
Sunnuntai: Kanadan GP klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. Aika-ajot poikkeuksellisesti suorana myös Sub-kanavalla.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Vaikka Monacon osakilpailun välipäivä on teoriassa kuskien vapaapäivä, on nastolalaisen F1-tähden kalenteri täynnä: fanitapaamisista hyväntekeväisyystilauksiin ja sieltä suorinta reittiä tiimipalaveriin insinöörien kanssa. Välillä aikataulu on niin tiukka, että on pakko pistää juoksuksi – sekä Valtterin että Mervin.

Nico Hülkenberg, olkaa hyvät

Renault’n Nico Hülkenbergilla on ikävä ennätys nimissään: hän on F1-historian eniten osakilpailuita ilman palkintopallisijoja ajanut kuski. Vaikka Hülkenbergillä ei vielä ole ollut asiaa kärkikolmikkoon, on saksalaiskuski osoittanut paremmuutensa sarjan keskikastissa useammankin kerran tällä kaudella. Viikon Formulasirkuksessa Hülkenbergiin tutustutaan myös radan ulkopuolella, kun Renault-kuskille luodaan oma Racebook-profiili.

Viikon Formulasirkuksessa kuullaan lisäksi Mercedeksen Valtteri Bottaksen ja Ferrarin Kimi Räikkösen mietteet Kanadan osakilpailun alla.

Montrealin uniikki rata

Montrealin rata on yksi kuskien suursuosikeista: rata, jolla paalupaikka ei takaa mitään, ja jonka mutkat ja kaarteet tarjoavat paitsi haasteita myös ohitusmahdollisuuksia. Montrealin kaunis kaupunki taustoittaa ratamaisemaa ja kisaviikonlopun ulkopuolella rata on vapaasti kaupunkilaisten käytettävissä vapaa-ajan aktiviteetteihin. Montrealin rataa ja Notre-Damen saarta esitellään myös viikon Formulasirkuksessa.

Formulasirkus katsottavissa ylälaidan videolla ja myös Katsomosta.

Lue myös:

    Uusimmat