Valintatalo ryöstettiin Tampereella – tekijä uhkasi myyjää veitsellä

Pirkanmaan poliisi pyytää havaintoja parikymppisestä miehestä, joka ryösti eilen Valintatalon Tampereen Atalassa eilen illalla.

Poliisin mukaan ryöstö tapahtui kello 22.40 Pulkkakatu 4:ssä sijaitsevassa kaupassa. Poliisi kuvailee ryöstäjää aranoloiseksi.

Ryöstäjä uhkasi kaupan myyjää leipäveitsellä ja sai saaliiksi poliisin mukaan vähäisen summan rahaa. Ryöstön jälkeen hän poistui paikalta jalan Atalan pallokentän suuntaan.

Epäilty ryöstäjä on 180-190 senttiä pitkä. Hänellä oli jalassaan tummat nilkkakengät ja tummat housut. Hän oli pukeutuneet mustaan takkiin, jossa oli ruskea karvakaulus. Päässään ryöstäjällä oli lippalakki, jossa on väärinpäin oleva Y:n muotoinen kuvio. Ryöstäjä oli peittänyt kasvonsa nenään asti ulottuneella tummalla kaulaliinalla.

Pirkanmaan poliisi pyytää epäillyn tunnistavia tai muuten ryöstöstä havaintoja tehneitä ilmoittamaan tiedoistaan puhelinnumeroon 050-3998024 tai sähköpostiosoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi. Sähköpostiin otsikoksi "Atalan Valintatalo".

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat