Vajoama tiellä yllätti: Isoäiti ja kaksi poikaa pelastuivat täpärästi uppoavasta autosta

Käytettyä autoa ostamassa? Tässä vinkit autokaupoille 2:21
Videolla Komax-autoliikkeen myymälävastaava Toni Mäkelä kertoo, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota autokaupoilla.

Yahoo kertoo verkkosivuillaan tapauksesta, jossa auto upposi keskellä autotietä olleeseen reikään. Koko tie jouduttiin lopulta sulkemaan koko tien levyisen vajoaman vuoksi.

Routa on yksi kevään kiusauksista myös Suomessa. Se saa esimerkiksi maanpinnan kohoamaan ja halkeilemaan, kun maaperän tilavuudet muuttuvat vaihtelevien lämpötilojen vuoksi.

Roudasta huolimatta, Suomessa tuskin törmätään sellaiseen halkeamaan tai kuoppaan, johon Dinah Hufstedler seurueineen törmäsi tavallisen ajomatkansa aikana.

Autossa olleet pelastuivat täpärästi: "Alle minuutti pelastumisemme jälkeen auto upposi"

Dinah Hufstedler, hänen lapsenlapsensa sekä toinen poikalapsi olivat matkalla Otha Holt Road -nimisellä tiellä Tennesseen osavaltiossa Yhdysvalloissa, kun yhtäkkiä keskellä asfalttitietä oli ammottava reikä.

– Lukeudun niihin ihmisiin, jotka aina vain ajattelevat, että mitä tekisin, jos tuollainen tilanne osuisi minun kohdallani, autoa kuljettanut Dinah kertoo Jackson Sunille.

– Olen vain vanha nainen, jolle tuollaista ei ole koskaan tapahtunut – ei ennen tätä, hän jatkaa.

Dinah oli yhtäkkiä ajaessaan havainnut, että edessä näkyi voimakkaasti virtaavaa vettä. Ennen kuin isoäiti ehti reagoida näkemäänsä mitenkään, henkilöauton eturenkaat olivat jo putoamassa koko tien levyiseen vajoamaan.

– Autoni vain upposi, vanha rouva kuvaili tilannetta.

Autossa olleiden matkustajienkin onneksi, isoäiti onnistui avaamaan auton ikkunat ja kolmikko pääsivät autosta ulos ilman minkäänlaisia vahinkoja. Pelastuminen tapahtui viime tipassa, sillä vanhan rouvan mukaan asfaltin reuna oli puolivälissä auton ikkunaa.

– Alle minuutti pelastumisemme jälkeen, auto upposi takapenkkejä myöten, Hufstedler kertasi shokeeraavaa tilannetta.

Tapahtumapaikalla olleen sheriffi Paul Thomasin mukaan tiessä ollut vajoama johtui mitä todennäköisimmin voimakkaista sateista ja tulvista. Tie jouduttiin toistaiseksi sulkea käytöstä vajoaman vuoksi, ja tapahtunut vaati useamman viranomaisen läsnäoloa onnettomuuspaikalla.

Voit katsoa kuvan ja videon tapahtumapaikalta Yahoo-sivustolta

Lähde: Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja