Vain MTV3.fissä: Tässä ovat uudet Maajussit! Katso kuvat ja videot!

MTV3:n suosikkisarja Maajussille morsian tulee taas! Sunnuntaina 2.8. maajussit esitellään MTV3-kanavalla klo 21.00, mutta voit jo nyt katsoa, miltä unelmiesi Maajussi kuulostaa ja näyttää. Mukana tänä vuonna on kahdeksan miestä ja kaksi naista, kaikki tekevät töitä aidolla maaseudulla.

Osmo rullaluistelee ja metsästää

Osmo on 37-vuotias maanviljelijä Pohjois-Savosta. Miehen navetasta löytyy 20 lypsylehmää ja yhdeksän vasikkaa. Karjan ohella Osmo viljelee rehuheinää ja tekee metsätöitä. Osmon harrastuksiin kuuluvat metsästys, kalastus, rullaluistelu ja moottorikelkkailu.

Maitotilan isäntä kuvailee itseään huumorintajuiseksi ja rempseäksi "kunnon äijäksi". Osmo on horoskooppimerkiltään kalat.

Jarkko harrastaa karaokea

Jarkko on 31-vuotias maanviljelijä ja koneurakoitsija Uusimaalta. Mies viljelee tilallaan kauraa, ohraa ja rypsiä. Tämän lisäksi Jarkko pyörittää maanrakennusfirmaa yhdessä veljensä kanssa. Jarkon harrastuksiin kuuluvat karaoke ja kotitilan entisöinti.

Mies kuvailee itseään romanttiseksi ja kiltiksi maajussiksi. Jarkko on horoskooppimerkiltään kalat.

Emmi valmistautuu sukupolvenvaihdokseen

Emmi on 25-vuotias maanviljelijä Keski-Suomesta. Emmin arkea tähdittää 3-vuotias tytär. Emmi muutti vuodenvaihteessa Tarvasjoelta takaisin kotiseudulleen Kalvitsaan, ja on hoitanut siitä lähtien 50 kappaleen lypsy- ja nuorkarjaa isänsä omistamalla tilalla. Sukupolvenvaihdosta valmistellaan kaiken aikaa, ja se tulee tapahtumaan vielä tämän vuoden aikana.

Emmin harrastuksiin kuuluvat tällä hetkellä oman kodin remontointi ja lukuisien tilan töiden opetteleminen. Emmi on horoskooppimerkiltään rapu.

Arto rentoutuu curlingin parissa

Arto on 39-vuotias metsätalousyrittäjä ja maanviljelijä Etelä-Savosta. Hän omistaa metsäyrityksen yhdessä vanhempiensa kanssa. Arto harrastaa curlingia, tanssimista, karaokea ja metsästystä. Arto asuu vielä tällä hetkellä kotitilallaan yhdessä vanhempiensa kanssa, mutta tilan sukupolvenvaihdosta kaavaillaan kaiken aikaa.

Arto on horoskooppimerkiltään oinas.

Mikko kengittää hevosia

Mikko on 20-vuotias hevostalousyrittäjä Keski-Suomesta. Hän omistaa yhteensä 13 ravihevosta, joista seitsemän asustaa Mikon omassa tallissa. Omien hevosten valmentamisen lisäksi Mikko pyörittää omaa firmaa, jonka nimissä hän toimii hevosen kengittäjänä lähialueen kunnissa.

Mikko harrastaa metsästystä, lavatansseissa käymistä ja karaokelaulamista. Mikko on horoskoopiltaan skorpioni.

Jounilla ei ole kännykkää tai tietokonetta

Jouni on 45-vuotias maanviljelijä ja koneurakoitsija Pohjois-Savosta. Miehen navetasta löytyy 13 lypsävää lehmää, neljä hiehoa, neljä sonnia ja neljä vasikkaa. Jounin harrastuksiin kuuluvat hiihtäminen, mökkeily ja veikkauspelit.

Jouni on vahva periaatteen mies, mihin liittyen hän ei omista pankkikorttia, matkapuhelinta eikä tietokonetta. Jouni on horoskooppimerkiltään vaaka.

Ilari pyörittää yhtä Suomen suosituinta porsaankasvattamoa

Ilari on 44-vuotias porsaskasvattamon omistaja Pirkanmaalta. Ilarilla on 12-, 10- ja 8-vuotiaat lapset. Ilari viljelee pienimuotoisesti viljaa, ja pyörittää Suomen suurinta porsaskasvattamoa. Vapaa-ajalla Ilari matkustelee lastensa kanssa asuntoautolla ympäri Eurooppaa ja Suomea.

Talvella nelihenkinen perhe suuntaa yhteisillä lomilla Isosyötteelle laskettelemaan. Ilarin henkilökohtaisiin harrastuksiin kuuluu moottoripyöräily kavereiden kanssa. Ilari on horoskooppimerkiltään leijona.

Ari-Ville remontoi talon jo tulevalle perheelle

Ari-Ville on 33-vuotias maatalouslomittaja ja hevosmies Etelä-Pohjanmaalta. Ari-Villen tallista löytyy kaksi omaa ravihevosta. Vapaa-ajallaan Ari-Ville toimii kyläseuran puheenjohtajana, ja on mukana myös paikallisen hevosyhdistyksen toiminnassa.

Härmäläinen isäntä asustelee yksin isossa omakotitalossa, jonka hän on remontoinut hiljattain mahdollista omaa perhettä varten. Ari-Ville on horoskooppimerkiltään rapu.

Tea harrastaa ravia

Tea on 35-vuotias sairaanhoitaja ja hevosharrastaja Etelä-Savosta. Hänen perheeseensä kuuluu 2,5-vuotias tytär. Tean tallissa asustaa tällä hetkellä yksi oma, kaksi ystävän kanssa yhdessä hankittua hevosta, ja kaksi vieraan omistuksessa olevaa ravuria.

Tea harrastaa monté-raviratsastusta ja kotinsa remontointia. Tea toivoo löytävänsä luotettavan, lapsien ja eläinten kanssa viihtyvän miehen rinnalleen. Tea on horoskooppimerkiltään kaksonen.

Juha laihdutti 40 kiloa!

Juha on 34-vuotias lihanautakarjan kasvattaja ja koneurakoitsija Etelä-Savosta. Juha asuu vielä toistaiseksi rivitalossa Mäntyharjun keskustassa, mutta suunnittelee rakentavansa Karankamäellä sijaitsevan kotitilansa lähettyville oman talon. Juha harrastaa teatterissa käymistä, shoppailua ja liikuntaa monessa eri muodossa.

Juha on laihtunut viimeisen kahden vuoden aikana yli 40 kiloa, ja odottaa kovasti uuden elämän alkua myös rakkauselämän puolella. Juha on horoskooppimerkiltään kaksonen.

Ohjelma esitetään MTV3-kanavalla vuonna 2010.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat