Vain Floridassa: Mies roikkui liikkuvan Mersun konepellillä keskellä moottoritietä

1:31

Floridan lainvalvojat yrittävät tunnistaa paikallisella moottoritiellä törttöillyttä miestä, joka roikkui liikkuvan auton konepellistä, sekä autoa kuljettanutta naista.

Pääkuvan video

G-Mersun konepellillä olisi ollut kenties enemmän tilaa puhelun puhumiseen

Floridalaisella moottoritiellä nähtiin mies makaamassa auton konepellillä noin 112 kilometrin tuntinopeudessa – hän myös puhui samalla puhelimeen. Viereisellä kaistalla ajanut Daniel Midah, 19, kuvasi puhelimellaan hurjan välikohtauksen.

Midah kertoi Miemi New Times -sanomalehdelle, että konepellillä maannut mies roikkui toisella kädellään Mercedes-Benz C300:sta ja piti toisessa kädessään puhelinta, johon hän ilmeisesti puhui samalla. Mersua ajanut nainen vaikutti myös puhuneen puhelimeen, Midah kertoo.

– Se oli kirjaimellisesti hulluutta, Midah sanoi sanomalehdelle.

– Kaveri katseli vasemmalle ja oikealle puhelin kädessään. Hän ei vaikuttanut olevan hädässä tai mitään sellaista. Hän vain chillasi kuin siinä ei olisi ollut mitään outoa, Midah kertoo.

Midah soitti hätänumeroon lopetettuaan videon kuvaamisen tapahtuneesta.

Florida Highway Patrol -yksikön tiedottaja Joe Sanchez sanoo, että tapausta tutkitaan parhaillaan. Sekä konepellillä roikkunutta miestä että kyseistä autoa ajanutta naista odottaa syytteet liikennerikkeestä, jos heidät onnistutaan tunnistamaan.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja