Vaimon laskettu aika meni jo, mutta Stephen päätti silti lähteä EM-futismatsiin – somessa lytättiin: "Pistä prioriteettisi kuntoon"

Stephen Thornton, 32, lähti jalkapallopeliin, vaikka hänen ja kihlatun yhteinen lapsi saattoi syntyä hetkenä minä hyvänsä.

Birminghamilaismiehen rakkaus jalkapalloa kohtaan on saanut osakseen kritiikkiä. Stephen Thornton, 32, päätti lähteä seuraamaan vuoden 2021 jalkapallon EM-kisoja, vaikka hänen kihlattunsa Sarah Crow'n laskettu aika oli jo mennyt, kertoo Tyla.com.

Kävi semifinaalissa laskettuna aikana

Stephen kävi lapsensa laskettuna aikana katsomassa semifinaalin, missä Englanti pelasi Tanskaa vastaan. Jännitystä oli ilmassa myös jalkapallosta riippumattomista syistä, sillä hänen puhelimensa olisi voinut soida koska vain ja tuoda mukanaan uutisen synnytyksen käynnistymisestä.

– Olin hermostunut sekä pelistä että Sarahin vuoksi. En voinut rentoutua, kunnes olin autossa ja menossa kotiin, hän kuvaili Birmingham Livelle.

Päätti mennä myös finaaliotteluun

Jalkapalloa rakastava Stephen oli kuitenkin onnistunut nappaamaan lipun myös finaaliin, jossa Englanti kohtasi Italian. Pahaksi onneksi ottelu oli nelisen päivää Sarah'n lasketun ajan jälkeen.

Lippua finaaleihin ei voinut palauttaa tai vaihtaa, joten Stephen yksinkertaisesti päätti mennä peliin.

– Suunnittelimme tämän huonosti yhdeksän kuukautta sitten, hän vitsailee.

– On selvää, että jos Sarah alkaa synnyttää, minun täytyy lähteä pelistä, mutta olen sanonut, että hänen täytyy vain ristiä jalkansa 90 minuutin ajaksi.

Nettikansa tyrmistynyt – Sarah antoi siunauksensa

Nettikansa on ollut tyrmistynyt Stephenin päätöksestä, vaikka Sarah antoikin otteluun menemiselle siunauksensa.

– Miehet: en odota heiltä mitään, petyn silti, uutisen jakanut Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

– Voi, kaveri, pistä prioriteettisi kuntoon, toinen suomii.

"Tuskinpa hän olisi turhan murtunut siitä, ettei nähnyt sitä loppua"

Parilla on jo yksi tytär, Isabelle, joka syntyi etuajassa.

Nettikansa on ollut tyrmistynyt Stephenin päätöksestä. Kuvassa Stephen ja Sarah. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Stephen ja Sarah eivät vielä ole julkistaneet tietoa lapsensa syntymästä. Ei siis ole selvää, saiko mies katsoa ottelunsa rauhassa.

– Ja, ööh, vaikkei olisikaan saanut, niin tuskinpa hän olisi turhan murtunut siitä, ettei nähnyt sitä loppua, Tyla-com vitsailee: voiton nimittäin vei Englannin sijaan Italia.

Katso myös: Melkoinen yllätys! Yhdysvaltalaisnainen synnytti vuoden sisään kahdesti kaksoset:

Yhdysvaltalaisnainen synnytti vuoden sisään kahdesti kaksoset 1:27

Lue myös:

    Uusimmat