Brittiperheen pihalla lojunut "ruumissäkki" aiheutti poliisioperaation – hilpeä totuus paljastui pian: "Minun piti selittää, että en ollut tappanut ketään"

Pihalle lojumaan jäänyt halloween-koriste sai kolme ihmistä soittamaan hätänumeroon, kertoo muun muassa Daily Mail.

Britannian Bedfordshiressa käynnistettiin torstaina 13. toukokuuta poliisioperaatio, kun kolme ihmistä soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti, että eräällä pihalla lojui muovisäkkiin kääritty ruumis. Myöhemmin kävi ilmi, että kyseessä ei suinkaan ollut ruumis vaan halloween-koriste. 

Nukke oli jäänyt pihalle lojumaan

Talossa, jonka pihalle poliisijoukko saapui, asuu 28-vuotias Cara Louise puolen vuoden ikäisen ja 5-vuotiaan lastensa kanssa. Hän kertoo Daily Mailille, että muovisäkkiin käärittyä nukkekoristetta oli halloweenina käytetty lasten juhlissa.

Cara kertoo, että oli säilyttänyt koristetta roskisten takana marraskuusta lähtien. Tuona päivänä hän kuitenkin siirsi sen toiseen paikkaan puutarhatöiden takia. Hän unohti viedä sen takaisin piiloon lähtiessään hakemaan esikoistaan koulusta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hämmästyi nähdessään poliisit

Naapurien tekemien ilmoitusten vuoksi paikalle saapui kaiken kaikkiaan kymmenen poliisia. Kun Cara saapui kotiin, hän äimistyi.

– Nousin autosta ja kysyin eräältä paikalla olleelta naapurilta vitsillä, että mitä ihmettä olet oikein tehnyt.

Sitten Caralle kerrottiin, että poliisit olivatkin tulleet katsomaan hänen taloaan ja että kolme ihmistä oli tehnyt ilmoituksen ruumiista.

– Minun piti selittää, että en ollut tappanut ketään ja että aion laittaa sen parempaan talteen.

– 5-vuotias lapseni kertoi samalla, miten paljon hän tykkää halloweenista ja että emme pääse ruumiista eroon, koska hän rakastaa sitä.

Cara kertoo, että tilanne nauratti naapureita. Myös kaikki kymmenen paikalla olevaa poliisia pitivät koko juttua huvittavana.

Katso myös: 8-vuotias pelkäsi poliisia – saikin ystävän virkavallasta

8-vuotias pelkäsi poliisia – saikin ystävän virkavallasta 1:21

Lue myös:

    Uusimmat