Vaasan koronakriisi murjoo Sportia – Jonne Virtanen yrittää valaa lohtua

1:27
Ässät kukisti Sportin 3–2. Porilaisten voittomaalista vastasi viime minuuteilla ylivoimalla Peter Tiivola.

Vaasan Sportin alkukausi on ollut tapahtumarikas. Syy tähän on valitettavasti ollut muu kuin pelilliset asiat. Kotikaukalossa joukkue ei ole päässyt pelaamaan koronatilanteen takia kertaakaan, eikä pääse sitä tekemään koko lokakuun aikana. 

Perjantaina tuli eräänlainen kruunu kokonaisuudelle, kun avi kielsi Vaasan sairaanhoitopiirin alueella kaikki yli 10 henkilön tapahtumat seuraavaksi kolmeksi viikoksi. 

Miten asiaan ovat suhtautuneet pelaajat? 

– Tämä on meidän työtämme ja pitää olla onnellinen, että pääsemme sitä työtä tekemään. Toivottavasti pääsemme harjoittelemaan ja työskentelemään jatkossakin, tehot 1+1 perjantaina tehnyt Sport-hyökkääjä Jonne Virtanen kertoi. 

Sport pelasi vasta kauden toisen ottelunsa, joka päättyi Porissa Ässien voittoon lukemin 3–2. Vaasalaiset menettivät kahden maalin johtoasemansa, ja Ässät nousi jo kolmannen kerran kauden aikana takaa-ajoasemasta vastustajansa ohi. 

– Huono ensimmäinen erä ja annettiin siinä Sportille mahdollisuus voittaa. Onneksi kolmannessa erässä teimme tarvittavan ja voitimme, kauden avausmaalinsa tehnyt Mika Niemi sanoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja