Mainos

Uusia golfkenttiä suunnitellaan ympäri Suomea

Pelaajamäärän hitaasta kasvusta huolimatta uusia kenttiä suunnitellaan eri puolelle Suomea. Yhteensä Suomessa on suunnitteilla 14 täysmittaista kenttää.

Esimerkiksi Himokselle aukesi kenttä viime viikolla, ja tälle vuodelle valmistuvat Golfliiton antaman tiedon mukaan vielä Lappeenrannan Holiday Clubin kentät, sekä Kuusamon ja Tapiola Golfin baanat. Ähtärissä, Lahti Golfissa ja Nokian River Golfissa on laajennushankkeet käynnissä.

On mielenkiintoista nähdä miten uudet kentät vaikuttavat kokonaisjäsenmäärään. Siirtyvätkö pelaajat uusille kentille vai houkuttelevatko uudet kentät myös aivan uusia pelaajia?

Junnut ja seniorit pelaamaan

Golfliitto käynnistelee 60+ hanketta jonka avulla houkutellaan työelämän loppupuolella olevia ihmisiä mukaan pelaamaan.

– Tässä on mukana tietenkin laajempi ajatus kuin pelkkä golfin pelaajamäärien kasvattaminen. Hankkeen avulla pyrimme saamaan lähivuosina työuraansa lopettavia mukaan liikunnan ja terveiden elämäntapojen pariin, Golfliiton myynti- ja markkinointipäällikkö Ilkka Rokala kertoo.

– Tulemme hankkeen kanssa laajemmin ulos syksyllä.

Golfväki ei unohda myöskään lapsia.

– Otimme yhteyttä Mauri Kunnakseen. Herra Hakkarainen on mukana innoittamassa lapsia golfin pariin. Käytössä on myös alle 10-vuotialle tarkoitettu Herra Hakkaraisen Junior Green Card, Rokala kertoo.

Tempauksilla tavoitellaan golfin pelaajamäärien kasvua. Lajin kasvu on Suomessa lähes pysähtynyt. Viime vuoden lopulla jäsenmäärän kasvuksi rekisteröitiin vain 334 pelaajaa. Rekisteröityneitä jäseniä Suomessa 144 221.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.