Uusi tähti on syttynyt – Armi Toivanen tuntemattomuudesta tähteyteen

Tamperelaisnäyttelijä nappasi sketsihahmokisan voiton floridalaisella, alkoholiin menevällä Leena Hefner os. Herppeenluomalla.

Armi Toivanen päätti viime vuonna, että haluaa mukaan Putoukseen. Ja sitä mitä Armi haluaa, sitä Armi näyttää saavan. 31-vuotias Armi puhui itsensä mukaan suosittuun sketsiohjelmaan ja siinä se sitten oli.

Toivasen luoma sketsihahmo, amerikkalaisia naisia parodisoiva Leena Hefner os. Herppeenluoma -hahmo nappasi voiton sketsihahmokisassa Aku Hirviniemen esittämän pastori Luttisen nenän edestä.

Tiukkoihin gepardikuvioisiin trikoisiin pukeutuva, suuren hiustyylin omaava ja avoimesti alkoholinjuomisestaan puhuva hahmo sulatti suomalaisten sydämet totaalisesti. Leena Hefner os. Herppeenluoman hokemat "Minä olin niin hirrrrveen hirrrrveen humalassa", " ja, ja, ja", Minä tiesin" ja "Mittää en tarvihe" ovat jääneet monen suomalaisen sanavarastoihin alkuvuoden aikana.

Sketsihahmokisan voiton myötä myös Armin ura lähtee varmasti huikeaan nousuun. Aiemmat sketsihahmokisan voittajat ja menestyjät ovat lyöneet rahoiksi hahmoillaan ja onkin oletettavaa, että myös floridalaisen rouvan hokemia ja tekemisiä nähdään tai kuullaan joko levyllä tai televisiossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat