Mainos

Uudistunut Huomenta Suomi palaa pian

Huomenta Suomi ja Studio55.fi palaavat tauolta 27.1.

Päivänpolttavien aiheiden lisäksi ohjelmassa lähdetään nyt ulos studiosta keskelle elämää kokemaan, näkemään, tuntemaan ja tekemään asioita ja Studio55.fi:ssä pureudutaan kiinnostaviin vieraisiin kiireettömällä otteella.

– Aiemmin oltiin studiossa enemmän. Nyt ei enää puhuta ruoasta tai hiihdosta vain studiossa, vaan mennään ravintoloihin tai hiihtämään ihan paikan päälle, kertoo uutisankkuri Kirsi Alm-Siira.

Huomenta Suomi -raadit ja kommentaattorit tulevat uutena kuvioihin. Keskiviikkoisin on markkinaraati, torstaisin viihderaati ja perjantaisin MTV Sport -raati. Kaikissa raadeissa nähdään vierailevia tähtiä.

Studio55.fi:stä tulee kiinteämpi osa koko ohjelmaa. Nyt pyritään aiempaa enemmän joustavuuteen ja nopeaan reagointiin päivän puheenaiheisiin. Myös käytännönläheisyys on uuden version tavoite.


Uutisankkureina toimivat edelleen Kirsi Alm-Siira ja Antti Sahlström. Studio55.fi:n juontajina nähdään Markku Veijalainen sekä Lauri Karhuvaara ja uutena tiimiin liittyy Raakel Lignell. Makuja & Elämää - osuutta juontavat Jesse Kamras ja Eva Kela. Ajankohtaisten aiheiden puolella nähdään Nina Rahkola ja Niko Nurminen.

Uutiset, sää, urheilu ja päivän puheenaiheet pysyvät mukana.

Huomenta Suomen vastaava tuottaja, Nouhau Productions Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Tapio Nurmisen odotukset ovat korkealla.

– Katsojilla on mahdollisuus aloittaa aamunsa raikkaasti elämyksillä ja päivittää itseään ajankohtaisista uutisista 15 minuutin välein. Ohjelma on nyt paljon monipuolisempi, kertoo Nurminen.

– Tarkoituksena on tuoda isoja aiheita ja inspiraatiota katsojille, jatkaa Nurminen. Katsojien näkemykset ja vinkit huomioidaan pääosin sosiaalisen median avulla.

– En malta odottaa, ohjelma voisi alkaa jo, hehkuttaa Alm-Siira.

Huomenta Suomea voi katsoa jälkeenpäin MTV:n Katsomosta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.