Mainos

Urpilainen: maaseudulle terveysautoja

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen paikkaisi maaseudun palveluja terveydenhoitoautoilla.

Urpilaisen mukaan terveyspalveluja tarjoavalla autolla voitaisiin vastata palvelujen karkaamiseen kauemmas muun muassa kuntaliitosten vuoksi. Myymälä- ja kirjastoautojen tavoin kiertävissä autoissa voitaisiin järjestää terveydenhoitajan vastaanottoja ja verenpainemittauksia.

Demarijohtaja esitti ajatuksensa Vantaalla SDP:n eduskuntaryhmän kesäkokouksen päätöstiedotustilaisuudessa. SDP:n varsinaiset muutosesitykset ensi vuoden budjettiin esitellään vasta parin viikon päästä. Niillä on tarkoitus tukea eritoten pienituloisia palkansaajia ja vähävaraisia eläkeläisiä palveluja painottaen.

Päätöspäivänä kokoukseen osallistui myös Yhdysvalloista demokraattien puoluekokouksesta palannut entinen puheenjohtaja Eero Heinäluoma. Hän selosti ryhmälleen matkakokemuksia näyttävässä Barack Obama -paidassaan ja arvosteli toimittajille hallituksen saamattomuutta puutulliasiassa.

-Kyse on siitä, onko hallitus riittävän uskottavalla tavalla välittänyt tämän huolen venäläisille. Ja siinä pitäisi toimia enemmän ministereiden ja hallituksen johtojen välillä, Heinäluoma korosti.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.