Mainos

Ulkonäkö on myös pojille tärkeä

Acnicyl-testiryhmään 20 tyttöä ja poikaa

Ulkonäkö on myös monille pojille tärkeä asia, muistuttaa 17-vuotias testiryhmäläinen, joka pääsi mukaan kokeilemaan, onko Acnicyl-tuotesarjasta apua aknen hoitoon. Testiryhmään valittiin 20 tyttöä ja poikaa, jotka kokeilevat Acnicyl-tuotteita kuuden viikon ajan.

Acnicyl CREAM on aknen, finnien, ihomatojen ja epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitettu ihoa hoitava ja pehmentävä hajusteeton voide. Acnicyl CREAM hoitaa ihoa hellästi ja ehkäisee aknea, finnejä, mustapäitä sekä ihon epäpuhtauksia.

Keräsimme yhteen testiryhmään päässeiden ajatuksia siitä, miksi juuri he ovat oikeita henkilöitä kokeilemaan uutuustuotetta.

Poika, 17:

"Haluaisin Acnicyl-hoitosarjan testaajaksi, jotta vihdoinkin pääsisin aknesta eroon. Mikään ei ole tuntunut auttavan aikaisemmin, joten haluaisin kokeilla tämän tuotesarjan tehokkuutta ja saada vihdoinkin ihoni kuntoon. Ikää on siis 17 ja aknesta kärsinyt jo 3 vuotta. Aknea on aika paljon naamassa ja selässä, paljon jäänyt arpia jopa naamaan."

Poika, 17:

"Olen 17-vuotias nuori lukiolaispoika ja akne on ollut riesanani jo pitkään. Toisin kuin monet luulevat, ulkonäkö on myös monille pojille tärkeä asia ja omasta kokemuksesta voin sanoa, että murrosikäiselle finnit voivat joskus tuntua kaikkein suurimmalta ongelmalta, vaikka muut yrittäisivätkin vähätellä niitä. Vaikka akneni ei olekaan pahimmasta päästä, vaan enemmänkin jotain lievä-keskivaikea -akselilta, niin ongelma on silti hyvin häiritsevä."

Poika, 22:

"Olen 22-vuotias ja kärsinyt aknesta teini-iästä saakka. Olen kokeillut monia eri ihonpuhdistusaineita sekä reseptillä saatavia pillereitä, lääkevoiteita ja -liuoksia. Mikään ei ole poistanut ongelmaa kokonaan. Osa on auttanut jonkin verran. Olen erittäin kiinnostunut kokeilemaan Acnicylia ja noudatan käyttöohjeita varmasti tuloksen takaamiseksi."

"Haluan sädehtiä hääpäivänä"

Nainen, 20:

"Haluan mukaan Acnicyl-tuotesarjan testiryhmään. Olen 20-vuotias ja menen kesällä naimisiin. Akne on vaivannut minua jo useita vuosia ja olen kokeillut lähes kaikkea. Haluaisin olla kaunis ja sädehtiä tärkeänä päivänämme."

Nainen, 20:

"Haluaisin mukaan Acnicyl-testiryhmään. Olen 20-vuotias, ja aknea on ollut enemmän tai vähemmän 13-14-vuotiaasta asti. Nykyään näpyt ovat aika selkeästi hormoninäppyjä, jotka ilmaantuvat aina ennen kuukautisia. E-pillereitä käytin akneen 15-17-vuotiaana, mutta ne eivät juurikaan auttaneet, enkä halunnut sitten kokeilla jatkuvasti uutta pillerimerkkiä."

Nainen, 21:

"Olen kärsinyt aknesta jo vuosia enkä ole löytänyt kunnon ihonhoitosarjaa iholleni. Kokeiltu on vaikka mitä! Ihan mielenkiinnolla haluaisin testata tämänkin tuotteen. Jospa siitä olisi minulle apua. Toivosta en luovu."

Testiryhmäläiset kokeilevat Acnicyl-tuotesarjaa kuuden viikon ajan, jonka jälkeen he raportoivat kokemuksistaan Adalmiinan sivuilla.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.